Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'den Hadise ve Reza Zarrab Açıklaması

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Hadise ve Reza Zarrab Açıklaması

Bir süre önce Hadise’nin Ebru Gündeş’in kocası Rezza Zarab’la yasak aşk yaşadığı hatta hamile kaldığı iddiaları gündeme gelmişti. O iddiaların üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen Seren Serengil’den Hadise ve Reza Zarrab açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Deniz Akkaya’dan Skandal Sözler: “Hadise Onun Kocasından Hamile Kaldı”

Şu sıralar Magazin programında yorumculuk yapan usta model Deniz Akkaya, şarkıcı Hadise ve iş adamı Reza Zarrab birlikteliği hakkında skandal boyutta bir dedikodu  ortaya attı. Önceki aylarda şarkıcı Hadise ile şarkıcı Ebru Gündeş’in şu anki eski eşi iş adamı Reza Zarrab’ın yasak ilişki yaşadıkları magazinde resmen bomba etkisi yaratmıştı.

Usta şarkıcı Ebru Gündeş’in bu iddialar hakkında sessiz kalmayı tercih etmesi ise fitili daha da ateşlerken çift evlilikleri tek celsede kopuvermişti. Şimdi ise Deniz Akkaya, popçu Hadise’nin Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkdan hamile kaldığını öne sürdü.

Deniz Akkaya kimdir?

Hadise “Bir Aptal Konuştuğunda Dikkatlice Dinleyin”

Hadise; “Bir aptal konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin. Çünkü bir aptal konuşurken onu dinlemek önemlidir. Çünkü onun ne yapacağını bilmek, ne yapmayacağını bilmek kadar önemlidir.” ifadelerini hikayesinde yayınladı…

Hadise kimdir?

Seren Serengil’den Hadise ve Reza Zarrab Açıklaması

Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil, canlı yayında bu konuyu bir kez daha açtı. Serengil, Hadise’yi suçlayarak “Bu yılın en büyük rezaleti” dedi. Serengil açıklamasının devamında “Korkunç bir ihanet ve rezalet. Bu senenin en büyük rezaletinin başında. Skandal!” ifadelerini kullandı.

Seren Serengil Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler