Ana SayfaDedikoduDamla Sönmez'den Aşk İtirafı

İlgili Postlar

Damla Sönmez’den Aşk İtirafı

Geçtiğimiz sene 9 senedir birlikte olduğu Ushan Çakır ile yollarını ayıran güzel oyuncu Damla Sönmez’den aşk itirafı geldi. Ünlü oyuncu açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. İşte Damla Sönmez’in o açıklamaları;

9 Yıllık Birliktelik Bitti

Damla Sönmez, 2012 yılında tanışıp aşk yaşamaya başladığı Ushan Çakır’la ayrıldıkları iddiasını doğrulaması ikilinin sevenlerini üzdü. Evlilik arifesinde olduğu bilinen çiftin ani ayrılığı herkesi şaşkına çevirdi. İkili ayrılık nedenini açıklamasa da kulislerde dolaşan dedikolara göre ikilinin ayrılma nedeni Ushan Çakır’ın evlenmeme istediğiydi. Üç sene Çakır’la nişanlı kalan Sönmez’in en sonunda isyan edip ilişkiyi noktaladığı söylendi.

Ancak ayrıldıktan sonra birbirini takipten çıkan ikili bir buçuk ay önce yeniden takipleşmeye başladı. Hatta Ushan Çakır, Damla Sönmez’in bir fotoğrafına yorum yaptı. Sönmez’de Çakır’a kalp emojisiyle yanıt verince ikilinin arasındaki buzların erimek üzere olduğu düşünüldü.

Damla Sönmez kimdir?

Damla Sönmez Sözlerinin Çarptırıldığını Söyledi

Haber başlığına itiraz eden oyuncu Damla Sönmez sosyal medya hesabından “Yayınladığınız röportajı okuyup başlığı öyle koysanız keşke. Attığınız başlığın neredeyse tam tersi var içerikte çünkü haberiniz olsun. Sevgiler” diyerek tepkisini dile getirdi.

Damla Sönmez’den Aşk İtirafı

Yılbaşında “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” bölümüyle ekranlara gelecek olan güzel oyuncu Damla Sönmez geçtiğimiz gün çok özel bir röportaj verdi. Uhsan Çakır’dan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen Sönmez’in hayatında biri olup olmadığı bilinmiyor. Aşk hakkında düşüncelerini dile getiren Sönmez; “Aşk senin yaratımını sağlayan ateş. Ailen, mesleğin, yaratımını nerede kullanıyorsan orası. Hayata aşkla bakmak, yaşıyor hissettiriyor insana. Tam olarak olduğun yerde durabilmek, anda var olabilmek aşk. Başka bir yerde olmak istememek. Tam hissetmek. Kendinde tam, var oluşla tam. Hareketini her hücrende hissettiğin bir ateşin içinde huzurla var olabilmek.” sözleriyle aşkı tanımladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler