Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir Oğuzhan Koç Ayrılığına Olay Yorumlar...

İlgili Postlar

Demet Özdemir Oğuzhan Koç Ayrılığına Olay Yorumlar…

Başladığı günden bu yana ilişkileriyle magazin dünyasını bolca meşgul eden Oğuzhan Koç Demet Özdemir ikilisinin herkesi şoke eden ayrılığı ardından hala konuşulmaya devam ediyor. Ünlü magazin programı ‘Söylemezsem Olmaz’ da ünlü ikilinin  ayrılığının ardından duyanları şoke sözler ifadeler sarf edildi. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Demet Özdemir Herkesi Şaşkına Çevirdi

Demet Özdemir Oğuzhan Koç Ayrılığına Olay Yorumlar…

Magazin camiasının en gözde çiftlerinden olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, artık yollarını ayırdı. Ard arda ayrılık iddialarıyla gündemden düşmeyen ünlü ikili yolları bir daha birleşmemek üzere ayrıldığı kesinleşmiş oldu.

“Bu Kez Kesin Bitti”

2. Sayfa’ nın hazırlamış olduğu özel haberine göre, geçtiğimiz hafta yollarını ayıran ikili yakın çevresine ‘Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüş yok’ ifadeleriyle aşklarının artık sona erdiğini duyurdu.

Söylemezsem Olmaz ‘da Masaya Yatırıldı…

Ünlü ikili Paris yolculukları dönüşü, şiddetli kavgaya tutulduğu ve bir yola varamadıkları içinde yollarını ayırma kararı aldıkları konuşuluyordu. Bu iddia  ‘Söylemezsem Olmaz’ da da uzuncana masaya yatırıldı. Ünlü sunucuları Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali, şarkıcı Oğuzhan Koç’ u sert bir dille eleştirdi.

“Son Derece Silik”

Yorumcu Arto konu hakkındaki açıklamasında “Demet kurtulmuş olur bu adamdan. Son derece silik, girdiği her yeri batıran… O programı da batırdı” dedi.

Oğuzhan Koç kimdir?

“O Programa Şamdanı Koy İş Yapar”

Yorumcu Bircan Bali, “O Ses Türkiye ‘ye şamdanı koy iş yapar” yorumunu yaptı.

Sahte Bir Aşk Olduğu Bile Söylenmişti!…

Geçtiğimiz aylarda Torresette adlı internet sitesinde yer alan haberde oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç hakkında kafaları alt üst eden bir iddia ortaya çıkmıştı. Güzel oyuncu’ nun ünlü şarkıcının müzik kariyerindeki durgunluğa bir son vermek için şarkıcıya yardım ettiği ve sahte bir ilişkiyi kabul ettiği dedikodusu magazine yansımış ve günlerce konuşulmuştu.

Demet Özdemir kimdir?

Söylemezsem Olmaz Demet Özdemir Oğuzhan Koç
Söylemezsem Olmaz Demet Özdemir Oğuzhan Koç

1 Yorum

  1. demet uz si to konecne spravila ten muz je otras hroza studeny ako psi cumak cudujem sa ti ze si sa s nim zaplietlla chvalabohu ze je s nim uz koniec dufam ze ste spolu s canom ak nie tak sa spolu spojte lebo cely svet to vie ze vy dvaja patrite ksebe ci sa vam to paci alebo nie vy jednoducho nemozete byt jeden bez druheho taka silna laska nikdy neskonci a sa neopusta musis urobit aj ty prvy krok nenechaj si cana odist a nechat druhej lebo taky can je len jeden aj ty can si nenechaj odist demet lebo taka demet je len jedna can ani jedna zena s ktoro ta ukazovali ani liotta ani franceska ani maria ani ziadna ina zena ti nepristane tebe pristane len demet ste spolu vynikajuci krasny par ak citate prispevky od ludi tak to viete drzim vam palce a nahradte si jen strateny blbostou jeden rok ktory sa uz nevrati zobertesa a zalozte si spolu rodinu a robte spolu karieru ked ste sa rozhodli ale spolu neznicte si svoje zitoty ved aj hviezdy hovoria ze patrite k sebe drzime vam palce caute.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler