Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir Herkesi Şaşkına Çevirdi

İlgili Postlar

Demet Özdemir Herkesi Şaşkına Çevirdi

Oğuzhan Koç ile bir ayrılıp bir barışma iddiaları nedenyile son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Demet Özdemir sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kafaları karıştı. Demet Özdemir herkesi şaşkına çevirdi. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Demet Özdemir’ den Büyük İtiraf: “Tabiki de Takip Ediyorum”

Oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün reklam yüzü seçildiği markanın Galata’ da organizasyonunun yapıldığı davetinde objektiflere yansıdı.

Pantene’ in Galata’ da organize ettiği gecede tanıtım yapan güzel oyuncu Demet Özdemir’ in yanı sıra davete, Deren Talu, Aslıhan Doğan Turan, Gülnur Güneş  ve Rachel Araz gibi ünlüler de katıldı. Demet Özdemir gazetecilerin “İndirimleri takip ediyor musunuz?” şeklinde yönelttikleri soruya ses getiricek bir cevap verdi…

Demet Özdemir Öyle Bir Poz Verdi ki Nefessiz Bıraktı…

“Çok Yakında Ekranlardayım”

En sonki projesi ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde ‘Zeynep karakterine can olan Demet Özdemir, sevenlerine çok yakında ekranlara döneceğinin müjdesinide verdi.

Ünlü oyuncu, “Aslında bir süre setlere ara verip dinlenmeyi planlıyordum ama öylesine güzel projeler geliyor ki. Görünen o ki yakın zamanda ekranlarda olacağım. Tam anlamıyla netlik kazanmadan bir şey demek istemiyorum ama yakın zamanda açıklamış olacağım” dedi.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir Herkesi Şaşkına Çevirdi

Cesur pozlarının yanı sıra dans yeteneğini de gösteren Demet Özdemir’in paylaşımlarına beğeni yağıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bir dans videosu yayımlayan Demet Özdemir bir kez daha herkesi kendine hayran bırakmıştı. Son günlerde Oğuzhan Koç’la yine ayrıldıkları iddia edilen Özdemir’in yapıtığı sosyal medya paylaşımı kafaları karıştırdı.

Özdemir, son olarak da yaptığı paylaşıma, “Ölüyorum anlasana” yazması herkesi şaşırttı. Kanal D ekranlarının efsane dizisi “Aşk-ı Memnu” dizisinden bir alıntı yapan ünlü oyuncunun bu açıklamayı gönderme niyetli mi yoksa espri olarak mı yaptığı anlaşılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler