Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci'den Gökhan Çıra Yeniden Barıştı Mı?

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra Yeniden Barıştı Mı?

Birkaç ay önce büyük aşkı Gökhan Çıra ile yollarını ayıran Selin Ciğerci ayrılık sonrasında severek boşandıklarını söylemiş kısa bir süre sonra Çıra bir aşk kaçamağında objektiflere yakalanmıştı. Uzun süreli sessizliğe bürünen ikilinin barıştıkları iddia edildi. Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra yeniden barıştı mı? İşte o açıklamalar;

Selin Ciğerci Göyaşlarına Hakim Olamadı

Sunucu Esra Eron’un “Mantık evliliği mi aşk evliliği mi?” sorusuna “Ben duygusal bir insanım benim için tabii ki aşk evliliği” cevabını veren Ciğerci, Gökhan Çıra ile severek boşandığını da itiraf etti. Boşanmasının ardından Bir Başka Güzel programında jürilik yapmasını reklam olarak düşünenlere de tepki gösteren Ciğerci, “Evliliğimi reklam için kullanmam. Reklam olsun diye boşanıp evleri ayırarak niye masraf yapalım ki” dedi. Konuşurken eski günlerini hatırlayan Ciğerci, canlı yayında zaman zaman gözyaşlarına da hakim olamadı.

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci Kimdir?

Gökhan Çıra Kız Arkadaşıyla Yakalandı

Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra, TV8 kameralarına trafikte aracında bir kadınla yakalandı. Yeni bir aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Çıra bu sorulara yanıt vermezkten kaçınırken eski karısı Ciğerci’nin iş anlaşmasını bitirmeyi düşünmesi sorusuna ise imalı bir yanıt verdi.

Gökhan Çıra kendisine yöneltilen sorulara “Biz kimseyi zorla tutmuyoruz. Gitmek isterse kendi keyfi bilir. Biz yine aynı yerde devam ediyoruz çok şükür” yanıtını verdi.

Selin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra Yeniden Barıştı Mı?

Bir süredir objektiflerden uzak olan Selin Ciğerci geçtiğimiz gün Zorlu Avm’den çıkarken görüntülendi. Avm’deki spor salonuna geldiğini açıklayan Ciğerci’nin fit görünümü gözlerden kaçmadı. Muhabirlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ciğerci yıl sonun yaklaşmasıyla birlikte işteki temposunun da arttığını ancak sporu aksatmamaya özen gösterdiğini söyledi.

Bir süre önce Gökhan Çıra ile haklarında çıkan barışma iddiaları karşısında da sessiz kalmayan Ciğerci muhabirlerin bu soruları sormasına izin vermedi.

“Spor beni mutlu ediyor ve gün boyunca daha dinç kalmamı sağlıyor. Bu yüzden fırsat bulduğum ilk boşlukta sporumu yapıyorum” diyen Ciğerci, spor sonrası önce alışveriş yaptı sonrada bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler