Ana SayfaDedikoduHazal Kaya Hamile Mi?

İlgili Postlar

Hazal Kaya Hamile Mi?

2019 senesinde oğlu Fikret’i kucağına alan Hazal Kaya’nın yeniden hamile olduğu iddia edildi. İddianın nedeni ise Ali Atay’ın attığı bir tweetti. O iddialara ünlü oyuncudan açıklama geldi. Hazal Kaya hamile mi? İşte sorunun yanıtı;

“Fiko ile Her Şey Değişti”

*Fiko hayatımda çok şey değiştirdi. Daha cesur hissediyorum. Daha her şeyi yapabilir buluyorum kendimi. Bir de çok tatlı bir tip. Sıfır bir şey geliyor dünyaya. Önce ‘bunu hayatta tutmalıyım’ başlıyor. Sonra öğreniyor. Bu çok keyifli bir yolculuk. İnsanlara karşı daha yumuşadım. Eskiden çok sinirleniyordum.

Ali Atay kimdir?

Hazal Kaya: Acayip Kocam Köylüyüm

*Ben feci kocam köylüyümdür. Çok aşığım. Ve biraz içtikten sonra Ali’ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor. Ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden…

Hazal Kaya Hamile Mi?

Ali Atay dün Twitter hesabından “Çok mutluyum lan” paylaşımı yapmasının ardından eşi Hazal Kaya’nın da bu Tweet’e  kalp emojisi göndermesi gözlerden kaçmadı. Bu sohbet süredir hamile olduğu iddia edilen oyuncu hakkındaki iddiaları güçlendirdi. Haberlerin üzerine bir süre sessiz kalan ünlü oyuncu sabah saatlerinde yayımlanan bir magazin programına telefonla bağlanarak akıllardaki soru işaretlerini giderdi.
Hamile olmadığını açıklayan Hazal Kaya “İddialar doğru değil, Ali’nin attığı tweet yanlış anlaşıldı. İş ile ilgili bir gelişmeyle ilgili o tweet’i attı” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler