Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya Ali Atay İtirafı İle Sosyal Medyayı Salladı...

İlgili Postlar

Hazal Kaya Ali Atay İtirafı İle Sosyal Medyayı Salladı…

“Misafir” isimli yeni dizisiyle ekranlara geri dönen başarılı oyuncu Hazal Kaya, bomba itiraflarıyla isminden söz ettirmeye devam ediyor. Bu defa meslektaşı olan kocası Ali Atay hakkında çarpıcı itirafıyla sosyal medyayı sallayan güzel oyuncu, bakın daha neler neler anlattı. İşte Detaylar…

Hazal Kaya’dan Set Paylaşımı

Hazal Kaya Ali Atay İtirafı İle Sosyal Medyayı Salladı…

‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ adlı programa son olarak  konuk olan Hazal Kaya, sevenleri için çok merak edilenlerini anlattı. Oğlu Fikret Ali ile hayatı değişirken eşi Ali Atay‘ a olan aşkından bahseden Hazal Kaya  itirafıyla gündeme oturdu…

Hazal Kaya kimdir?

”Hepsi Benim Bebeğim”

İbrahim Selim’in kendisine yönelttiği ”En sevdiğin küfür nedir?” sorusuna ünlü oyuncu ”Hepsi benim bebeğim” cevabıyla İbrahim Selim’i kahkahalara boğarken devam etti…, küfürle “Şöyle bir savım var. Bunu feminist avukat bir arkadaşımla tartıştım ve aynı yere vardık. Cinsiyetçi küfürlerin tamamını, kadınlar ve LGBT bireyler birbirine edebilsin. Biz birbirimize bu küfürleri edebilelim, siz etmeyin abi! Zira bu küfürler bizim uzuvlarımız ve varoluşumuzla ilgili. Bu yüzden biz edelim, siz etmeyin.”

”Yakabildiğim Her Şeyi Yakarım”

Hayatında Batıl inançlara yer verdiğini anlatan Hazal Kaya,  ”O kadar çok batıl inancım var ki. Nazara karşı yakabildiğim her şeyi yakarım. Sirkeyle yıkanırım, sirkeyi içerim. Taş ovarım” şeklinde konuştu.

İbrahim Selim, ”Oğlun ilerde ‘sevgilim’ diye abuk subuk birini koluna takarsa nasıl tepki verirsin?” sorusunu kısa  bir süre düşünen Hazal Kaya, ”Nasıl davranacağımı gerçekten kestiremiyorum ama Ali’ye çok ihtiyacım olur öyle bir anda. Bana müdahale edilsin isterim. Hande, Selin falan inşallah yanımda olurlar. Ben yapamam” yanıtını verdi.

Ali Atay kimdir?

“Feci Kocam Köylüyümdür”

“Ben feci kocam köylüyümdür” diyen Hazal Kaya, “Çok aşığım. Ve biraz içtikten sonra Ali’ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor. Ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden” dedi.

“Fiko Çok Şey Değiştirdi.”

Hazal Kaya, “Fiko hayatımda çok şey değiştirdi. Daha cesur hissediyorum. Daha her şeyi yapabilir buluyorum kendimi. Bir de çok tatlı bir tip. Sıfır bir şey geliyor dünyaya. Önce ‘bunu hayatta tutmalıyım’ başlıyor. Sonra öğreniyor….

…Bu çok keyifli bir yolculuk. İnsanlara karşı daha yumuşadım. Eskiden çok sinirleniyordum” açıklamasında bulundu.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler