Ana SayfaÜnlülerBarış Falay: "4-5 Yılımız Çocuk Yasağıyla Geçti"

İlgili Postlar

Barış Falay: “4-5 Yılımız Çocuk Yasağıyla Geçti”

Oyuncu eşi Esra Ronabar ile mesut bir yuvası olan oyuncu Barış Falay‘ ın, 12 yaşlarında Rüzgar Mavi isminde birde oğulları var. Başarılı oyuncu, 2013’ de eşinin başına gelen trafik kazası ile ‘ikinci çocuk’ konusu hakkında açıklamalar yaptı. Barış Falay: “4-5 Yılımız Çocuk Yasağıyla Geçti” dedi. İşte Detaylar…

Barış Falay Gümbür Gümbür Geliyor!

Barış Falay: “4-5 Yılımız Çocuk Yasağıyla Geçti”

‘Mecezir’in Selim Serez’i, ‘Ezel’ in Kerpeten Ali’ si, ‘Paramparça’ nın Harun’u Barış Falay, Bloomberg HT ekranlarında konuk olduğu ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ adlı programda samimi açıklamalar yaptı.

  Barış Falay kimdir?

“Haftada Bazen Yedi Gün Çalışılıyor” 

Barış Falay, dizi temposu hakkındaki o soruyu, “Günü kurtarma peşindeyiz. Uzun vadeli politikalar bizde çok çalışmıyor. Sanıyorum kanallarla ilgili. Diziler 90 dakika olunca yürümeye kalktık. ‘Yerli dizi, yersiz uzun’ diye yürümüştük. 90 dakikaya yürüdük, 150 dakikaya çıktı, ben bir daha yürümek istemiyorum. Ama gönül istiyor ki süreler daralsın. Kaliteye çok ciddi yansıyacak. Haftada bazen yedi gün çalışılıyor. Bunun maddi karşılığı dünya ölçeğinde karşılaştırılamaz” şeklinde cevapladı…

En son ekranlara veda eden dizi ‘Menajerimi Ara’ da ‘Kıraç’ karakterine hayat olan  49 yaşlarındaki usta oyuncu, 20 yıl tiyatro ile iç içe olduğunu ve sahneleri çok özlediğini anlattı.

“Rolmü Marka Yapmak İsteyenlerdenim”

Barış Falay, “Kendi ismimim bilinmesi uzun zaman aldı. Sektörde iki tip aktör var gibi geliyor. Kendi ismini marka yapmak isteyenler ve oynadığı rolü marka yapmak isteyenler. Ben rolümü marka yapmak isteyenlerdenim, bu hoşuma gidiyor. Bazen bir seyirci ‘Kerpeten Ali’ diye çağırıyor, kimi ‘Harun’ diye çağırıyor. Sektörde bunun zorlukları var mı, tabii var” şeklinde konuştu.

“37 Yaşında Baba Oldum”

Evliliği hakkında da konuşan Barış Falay, “Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik. 12 yaşında bir çocuğumuz var, 37 yaşında baba oldum. Düşünebilirdik ama Esra büyük bir trafik kazası geçirdi. 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti. Aradan çok zaman geçti ama hayat ne gösterir bilemeyiz” ifadelerini kullandı.

“En Değerli Şey Yaşamak”

2013 senesinde bir trafik kazası geçiren 43 yaşlarındaki oyuncu Esra Ronabar, 2017’de Milliyet Cadde’den Senem Aydın’a verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı;

  • Kazadan sonra hayata bakış açınız değişti mi?

“Dört ameliyat ve binlerce saat süren fizik tedavi seanslarında bir kere daha anladım ki; en değerli ve önemli şey yaşamak, hayatı anlamlı kılmak için çabalamak. Ben anne ve babamdan, eşimden, oğlumdan, dostlarımdan aldığım sevgi ve mesleğime dönme arzum sayesinde iyileştim. Önceliklerimin ne olduğunu net biçimde anladım, kafam daha sarih artık.”

  • “Bu kazayla birlikte Barış’la olan evliliğimiz de büyük bir sınavdan geçti. 10 üzerinden 10 almadık belki ama kalmadık da” demişsiniz. Barış Falay her zaman destekçiniz mi?

“Barış, her zaman her koşulda yanımda. Bunu bana hissettirmese, elbette bu şekilde atlatamazdım. Eşim, yoldaşım, dostum, çok şeyim benim…”

  • İkinci çocuk düşünüyor musunuz?

“Çok isterdim ama son dört yıl, dört ameliyat zorlu geçti. Şimdi mesleğimi özledim. Hem tiyatro hem dizi bana çok iyi geldi. Ayrıca bir tane daha Mavi Rüzgar güzel ama zor olabilir…”

Esra Ronabar Kimdir?      

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler