Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

İlgili Postlar

Selin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

Geçtiğimiz ay Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci bir süredir hakkında ortaya atılan iddialarla gündemden düşmüyordu ki o iddialara bir yenisi eklendi. Onur Akay tarafından Selin Ciğerci hakkında ağzıları açık bırakan iddialar geldi. İşte Akay’ın o iddiaları;

Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci Hakkında Hırsızlık İddiası!

Akkaya bu seferde Selin Ciğerci’nin meşhur olmadan önce Harbiye’de bulunan bir eğlence mekanında yakın arkadaşının çantasından para çaldığını iddialarıyla gündeme geldi. Deniz Akkaya “Bu görüntüler mekanın kameralarına yansımış, hırsızlık anlarına ait görüntüler mevcut.” dedi.

Deniz Akkaya kimdir?

Onur Akay’ın sözleri magazin gündemine çığ gibi düştü!

Sanatçı Onur Akay, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında şu iddialarda bulundu, “Selin Ciğerci’nin evliliğinini sonlandırmasının sebebi, ne şiddet ne de Gökhan Çıra’nın agresif oluşuydu. Selin Ciğerci aldatıldı ve ben defalarca aldatıldığını duyduğum halde, evlilikleri zarar görmesin diye yazmadım. Hatta bu aldatma olaylarını zaman zaman Selin de duydu ama pek aldırmadı. Hatta Gökhan’ın Selin’i ünlü bir şarkıcıyla aldattığı da söyleniyor. Boşandıktan bir gün sonra sevgilisi ile bir restoranda görüntülediğimiz Gökhan Çıra, sevgilisi ile yakınlaştığı anlarda etraftan fotoğrafı çekilir diye son derece korkak ve tedirgindi. Bu arada arşivimizde Gökhan Çıra’nın birçok fotoğrafı da bulunmaktadır.” ifadelerine yer verdi. Bununla birlikte Gökhan Çıra’nın 1 gün sonra bir kadınla çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

Bununla birlikte Selin Ciğerci boşanma ile ilgili  “Biz sabah kalkıyoruz, aynı yerde iş yerindeyiz,  akşam ise aynı evdeyiz. Gün içinde iiş ile ilgili bir şey oluyor . Böyle tatsızlıklar insan hayatında oluyor. İlk boşanan da ben değilim. Herkes sinirli şu an. Gökhan biraz agresif bir adam. Şiddetin ş’si asla yok. 5 dakika sonra dünyanın en mutlu insanı. Bu onun karakteri. İlk tanıştığım zaman da sinirliydi ama iş için içine girince, sorumluluklar büyüdü… Daha fazla sinirli olabiliyor, daha gergin olabiliyor. bu da ilişkimize yansıdı.” ifadeleriyle açıklamıştı.

Selin Ciğerci kimdir?

Onur Akay kimdir?

Selin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

Akay, geçtiğimiz günlerde futbolcu Gökhan Çıra’dan boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin, geçen sene bir Türk asıllı İngiliz vatandaşıyla İngiltere’de evli olduğunu öne sürdü. Gökhan Çıra’nın boşandıktan bir gün sonra bir kadınla çekilmiş fotoğrafını da yayınlayan Akay, boşanmanın asıl nedenin aldatma değil, Selin Ciğerci’nin taşıyıcı anneden çocuğu olduğu için gerçekleştiğini iddia etti.

Gökhan Çıra kimdir?

Bu olayı Deniz Akkaya’nın da bildiğini ve ellerinde belgeler olduğunu da dile getiren Akay canlı yayında şu açıklamayı yaptı;Aslında Selin Ciğerci bir şekilde aldatmış gibi görülüyor. Ben onlara yakın kişilerden bu konuyu çok uzun süre araştırdım. Anlaşmalı bir şekilde boşanmalarının tek sebebi Selin Ciğerci’nin Türkiye’de yasal olmayan taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmak istemesi. İngiltere’de bir anne ayarlamış geçen sene ve anneyi bulduktan sonrada Türk asıllı bir İngiliz vatandaşı ile evlenmiş Selin Ciğerci. Çocuk da hatta doğmuş.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler