Ana SayfaDedikoduHasan Can Kaya: Gururumla Oynandı

İlgili Postlar

Hasan Can Kaya: Gururumla Oynandı

“Konuşanlar” programıyla büyük bir çıkış yakalayan ve seyircisinin ailesine küfretmesinin ardından RTÜK uyarısıyla iki gündür gündemden düşmeyen Hasan Can Kaya “Gururumla oynandı” açıklaması yaptı. İşte Hasan Can Kaya’nın o açıklamaları;

“Uyarılara Rağmen Tedbir Alınmıyor!…”

RTÜK Başkanı (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun) Ebubekir Şahin, konu hakkında  tweet attı. “Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmayan diyalogların geçtiği ‘Konuşanlar’ isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır” ifadelerini yazan Başkan çok konuşuldu.

“Gururumla Oynandı”

Hasan Can Kaya, komedyenliğe gönül verdiği için çevresi tarafından onaylanmadığını ”Her kalktığım sabah, insanları ikna etmek zorunda kalıyordum” sözleriyle anlattı. ”Ben bu işi yapmasaydım delirirdim” diyen Kaya, ”Şu meslek yüzünden gururumla çok oynandı ama mesleği bırakamadım” ifadelerini kullandı. Ünlü komedyen, geçmişte çok aşık olduğu bir kadını, sırf gururuyla oynadığını için terk ettiğini de sözlerine ekledi.

Hasan Can Kaya Kimdir?

Babasını kaybedince büyük bir yıkım yaşadığını ve hayatta istemediği hiçbir şey yapmamaya karar verdiğini açıklayan Kaya hayallerinin peşinden koştuğunu dile getirdi. ”Seyircilerimin hepsi benden zengindi. Ben de şöyle düşündüm; YouTube’da bir proje yapacağım. Seyircilerimin arasından bir yatırımcı bulacağım ve ona ortaklık teklif edeceğim. Çünkü popülerliğin ne kadar önemli bir şey olduğunu anlamıştım. Bir de projemden para kazanmayı istiyordum. Şükürler olsun ki Konuşanlar bana ikisini de nasip etti. Konuşanlar’ı ben 2016’da yazdım ama 11 yerden ret yedi.”

İlk Sözleşmesini Peteçeye Yazdı!

2018 senesinden beri hep iyi niyetli insanlarla karılaştığının altını çizen Hasan Can Kaya, 3 bölüm çekebilmek için bir yatırımcı bulduğu dönemde ilk sözleşmesini, bir lahmacuncuda peçeteye yazdığı itirafıyla da, sevenlerini şaşırttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler