Ana SayfaDedikoduOğuzhan Uğur'dan Müjde Uzman Açıklaması

İlgili Postlar

Oğuzhan Uğur’dan Müjde Uzman Açıklaması

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Müjde Uzman’la mutlu bir aşka yelken açan Oğuzhan Uğur’un ilişkisinde sert rüzgalar esmeye başlamıştı. Daha önce de ayrılıp barışan çiftin yeniden ayrıldıkları iddia edildi. Oğuzhan Uğur’dan Müjde Uzman açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur Aşkı Bitti

Youtuber Oğuzhan Uğur ile 1 ay önce aşk yaşamaya başladığı oyuncu Müjde Uzman arasına kara kedi girdi. Biranda ilişkiye başlayan çiftin aşklarını süslü cümlelerle duyuran çift, sosyal medya hesaplarından birbirini sildi. Bu karşılıklı hamleleri “aşk bitti” diye yorumlandı. İkili henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur’un Videosu Olay Oldu

Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur Cephesinde Yeni Gelişmeler

Instagram’dan sık sık mutluluk pozlarını yayınlayan çift ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve ikili birlikte paylaştıkları fotoğrafları kaldırarak herkesi şaşkına çevirmişti. Bir anda ilişkilerini noktalayan çift ayrılık sonrası herhangi bir açıklama yapmamıştı ki iki aşığın ayrılığı uzun sürmedi. Ünlü oyuncu Müjde Uzman bir hafta önce terk ettiği Oğuzhan Uğur ile barıştığını açıkladı. Uzman, “Ayrılık uzun sürmedi, mutluyuz” dedi. Çiftten gelen bu haber sevenlerini de mutlu etti. İkiliye yeniden tebrik mesajları yağmıştı.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Müjde Uzman kimdir?

Oğuzhan Uğur’dan Müjde Uzman Açıklaması

Önceki gün Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur’un birbirlerine tanıdıkları bu şansta da mutluluğu bulamadığı ve beş ayda içerisinde üçüncü kez ayrıldıkları iddia edilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler