Ana SayfaKimdirOğuzhan Uğur kimdir?

İlgili Postlar

Oğuzhan Uğur kimdir?

Yayınladığı videolar ile kısa sürede büyük bir takipçi listesine ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur kimdir? İşte fenomen isim Oğuzhan Uğur ile ilgili detaylar.

Bugüne kadar medya sektörünün ünlü isimleri ile birlikte çalışan ve son dönemlerde daha çok Youtube programları ile tanınan Oğuzhan Uğur, Kanal D’den teklif aldı ve televizyon dünyasına da giriş yaptı.


Bugün Doğan Ünlüler

Oğuzhan Uğur kaç yaşında? Oğuzhan Uğur aslen nereli? Oğuzhan Uğur burcu ne?

29 Ocak 1984 tarihinde doğan Oğuzhan Uğur, Ankaralı. Oğuzhan Uğur’un burcu ise kova.

Oğuzhan Uğur kimdir? Oğuzhan Uğur nasıl ünlü oldu?

Mustafa Şevki Doğan ve Yönetmen Osman Sınav’ın asistanlığını yaparak bu alanda kendini geliştirme fırsatı elde eden Oğuzhan Uğur, eğitimini Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünde tamamladı. Çalıştığı akanda eğitim almamasına karşın üniversite döneminden itibaren sergi, belgesel ve kısa film çalışmaları yaparak kendini bu alanda geliştiren Oğuzhan Uğur, daha sonrasında sektörün ünlü isimleri ile çalışmaya başlayarak iyi bir deneyim kazandı.

Oyunculukta ve kamera önündeki başarısı ile kısa süre içerisinde kendini fark ettiren Oğuzhan Uğur, aynı zamanda şarkı söyleme konusunda da yeteneklidir. Youtube üzerinden Şeberme adı ile yaptığı yayınlar büyük ilgi gören Oğuzhan Uğur, aynı zamanda pek çok sinema filminde de senaristlik, yönetmenlik yaptı.

Oğuzhan Uğur film ve dizileri neler?

Dahil olduğu filmler

2011 – Ağır Abi

2015 – Pişt

2016 – Bizans Oyunları

Oğuzhan Uğur müzikleri

2012 – Çok Şükür (albüm)

Terbiyesizim, Panpa, Birinci Vazife, İstemiyorum, Sağ Salim, Bal Prensesim, Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu, Biyolojik Unsur, Mağlubiyet, Madım Mı? Kıskanç. (Single)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler