Ana SayfaKimdirErhan Ufak Kimdir?

İlgili Postlar

Erhan Ufak Kimdir?

Oyuncu Erhan Ufak kimdir? Kurtlar Vadisi dizilerinin ilk sezonundan beri “Güllü Erhan” karakteriyle karşımıza çıkan başarılı oyuncu Erhan Ufak kimdir? Sevilen oyuncu Erhan Ufak hakkında tüm merak edilenler sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

Erhan Ufak kaç yaşında? Aslen nereli? Hangi burç?

Kurtlar Vadisi’nin Güllü’sü Erhan Ufak, 5 Mayıs 1978’de Elazığ’da doğmuştur. Aslen Elazığ-Baskillidir. Boğa burcudur.

Erhan Ufak kiminle evli? Kaç çocuğu var? Boyu kilosu?

Başarılı oyuncu Ufak, 24 Aralık 2015’ten beri Süreyya Kul ile evlidir. Düğününde, rol arkadaşları Necati Şaşmaz ve Cahit Kayaoğlu nikah şahitliğini yapmıştır. 2 çocuk babasıdır.

1.71 cm boyunda, 76 kilo olan oyuncu; ideal kilosuna kavuşmak için 2017 yılının ekim ayında, geçirdiği tüp mide ameliyatı ile magazin gündeminde yer aldı.

Erhan Ufak kimdir?

Kurtlar Vadisi dizi serilerinin tümünde rol alan oyuncu Erhan Ufak, Necati Şaşmaz’ın halasının torunudur. Neredeyse, 15 yıldır Pana Film’de çalışan Ufak, Elazığ Ticaret ve Meslek Lisesi’nden mezun olmuştur.

Erhan Ufak, oyunculuğun yanı sıra gayrimenkul danışmanlığı da yapmaktadır. Kendi adını verdiği gayrimenkul danışmanlık şirketinde, birlikte çalıştığı iş arkadaşı Süreyya Kul ile 2015 yılında dünya evine girmiştir.

2003 yılında ilk kez, yayın hayatına başlayan “Kurtlar Vadisi” dizisiyle tanınmaya başlayan Erhan Ufak, en az Polat Alemdar kadar, dizi filmin en istikrarlı karakteri olmasıyla dikkat çekiyor. Dizi filmde, Polat Alemdar’ın en iyi adamlarından birisi olarak rol almaya devam ediyor.

Erhan Ufak, Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı karakteri ile dizi filmin diğer ağır abilerinden çok farklı bir rol sergiledi. Neşeli, biraz çocuksu ve sakar olsa da hep şansı yaver gitti. Kadınlara karşı hissettiği zaafı ve korkuları arasında çelişkili duygular yaşasa da sıcakkanlı ve sempatik tavırlarını kullanarak, hiç olmadık zamanlarda olaylara çözüm üretmesiyle izleyicilerden tam not aldı.

Başarılı oyuncu, 2004 yılından günümüze dek Kurtlar Vadisi dizilerinin tamamında ve “Kurtlar Vadisi Irak” ile “Kurtlar Vadisi Vatan” adlı sinema filmlerinde roller almıştır.

Rol Aldığı Dizi Filmler

  • Kurtlar Vadisi Kaos (?)
  • Kurtlar Vadisi Pusu – 9 sezon-300 bölüm (2015-2007-Güllü Erhan)
  • Kurtlar Vadisi Terör – 2 bölüm (2007-Güllü Erhan)
  • Kurtlar Vadisi – 2 sezon-66 bölüm (2004-2005-Güllü Erhan)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

  • 2017 – Kurtlar Vadisi Vatan (Erhan)
  • 2005 – Kurtlar Vadisi Irak (Güllü Erhan)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler