Ana SayfaKimdirCahit Kayaoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Cahit Kayaoğlu Kimdir?

Oyuncu Cahit Kayaoğlu kimdir? “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisiyle tanınmaya başlayarak fenomen olan oyuncu Cahit Kayaoğlu kimdir? Ünlü oyuncu Kayaoğlu ve hayatı hakkında merak edilenler sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

Cahit Kayaoğlu kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Hangi burçtur?

Cahit Kayaoğlu, 11 Ekim 1974’te Elazığ’da doğmuştur. Aslen de Elazığlıdır. Terazi burcudur.

Cahit Kayaoğlu boyu kilosu? Kiminle evli?

1.81 cm boyunda, 72-74 kilo arasındadır. 3 Haziran 2016 tarihinden beri Sevcan Alkan ile evlidir.

Cahit Kayaoğlu kimdir?

Aslında polis komiseri olan Cahit Kayaoğlu, dört yıl kadar polislik yapmıştır. Son olarak Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde polis komiseri olarak görev aldığı dönemde, hemşehrisi olan ünlü aktör Necati Şaşmaz’ın oyunculuk teklifi üzerine görevinden istifa etmiş ve Pana Film Yapımcılık’ta çalışmaya başlamıştır.

Daha öncesinde hiçbir film, dizi veya yapımda oynamamış olan Kayaoğlu, 2007 yılında yayın hayatına başlayan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin 77. bölümden itibaren izleyiciler karşısına çıkmaya başlamıştır. Dizi filmde, Polat Alemdar (Necati Şaşmaz)’ın en çok güvendiği adamları olan Memati (Gürkan Uygun), Abdülhey (Kenan Çoban) ve Güllü Erhan (Erhan Ufak) ile birlikte, ekibindeki yeni adamı olmuştur. “Cahit Kaya” rolüyle, Kurtlar Vadisi’nin ana karakterleri arasındaki yerini alan Kayaoğlu, 2016 yılında “Kurtlar Vadisi Pusu” sezon finali yapana kadar dizi kadrosunda yer almıştır. Ayrıca, Kurtlar Vadisi’nin senaryo ekibinde de yer almaktadır.

“Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinden sonra beyaz perdeye adım atan başarılı oyuncu; senaryosunu Necati Şaşmaz, Alper Erze ve Murat Koca ile birlikte kaleme aldıkları “Kurtlar Vadisi Vatan” adlı sinema filmiyle ilk kez beyaz perdede rol aldı.

Son olarak; Anadolu Selçuklu Devleti hükümdarları olan Alaaddin Keykubat ve Sultan Gıyaseddin dönemlerini konu alan, 2017 yapımı “Direniş Karatay” adlı sinema filmiyle izleyiciler karşısına çıkmıştır. Bu filmde; Mehmet Aslantuğ, Yurdaer Okur, Fikret Kuşkan, Alperen Duymaz, Burcu Özberk ve Nik Xhelilaj gibi başarılı oyuncularla rol almış ve “Alaaddin Keykubat” karakterini canlandırmıştır.

Rol Aldığı Dizi Filmler

  • ???? – Kurtlar Vadisi Kaos
  • 2016 – 2008 – Kurtlar Vadisi Pusu (Cahit Kaya)
  • 2009 – Haneler (Davulcu)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

  • 2018 – Direniş Karatay (Alaaddin Keykubat)
  • 2017 – Kurtlar Vadisi Vatan (Cahit Kaya)

Senaryoları

  • 2017 – Kurtlar Vadisi Vatan (Senaryo ekibi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler