Ana SayfaKimdirKenan Çoban kimdir?

İlgili Postlar

Kenan Çoban kimdir?

Ekranların sert görünen, iyi huylu karakteri Kenan Çoban kimdir? Ünlü oyuncu Kenan Çoban, şimdilerde rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile çok merak edilen bir isim haline geldi. Kenan Çoban nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, çalışmaları nelerdir? Kenan Çoban’ın hayatı haberimizde…

Kenan Çoban, 22 Ocak 1975 tarihinde Elazığ’da dünyaya geldi. Tam ismi Abdülhey Kenan Çoban olan ünlü oyuncu, Elazığ Ticaret Ve Meslek Lisesinden mezun oldu. Çoban, ünlü olmadan önce Ankara, Antalya, İstanbul gibi illerde muhasebecilik, çaycılık, ticaret, boyacılık gibi çeşitli işlerde çalışmıştı. Kenan Çoban’ın hobileri arasında atletizm, futbol, tekvando sporlarını ve ata binme var. Ayrıca, aksiyon filmlerini seviyor ve en çok beğendiği yabancı aktörler Mel Gibson, Tom Cruise ve Al Pacino. Boş vakitlerini sinemaya giderek, spor yaparak değerlendirmekten hoşlanıyor. Aslında Elazığlı olan Çoban, fanatik derecede Trabzonsporlu.

Kenan Çoban, oyunculuk dışında İstanbul Ömerli İshaklı’da fidanlık kurarak ‘Garden Consept’ isimli mekanda peyzaj ağaçlar ve çiçekler yetiştiriyor, bunun yanı sıra organik ürünlerden oluşan mönüsü ile yeme içme hizmeti sağlıyor.

24 Haziran 2011 tarihinde Denizli’de İstanbul Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu olan Dilek Özkan ile nikah masasına oturdu. Ancak, mutlu olamadı ve evlendikten tam yedi ay sonrada boşandı.

İzleyici, Kenan Çoban’ı ilk olarak Kurtlar Vadisi dizisinde tanıdı. Kurtlar Vadisi dizisinin film setine prodüksiyon elemanı olarak işe giren Kenan Çoban, uzun süre çay servisi dahil neredeyse her işi yaptı. En sonunda, Raci Şaşmaz onu dizide oynatmaya karar verdi. Böylece, dizinin 30. bölümünde kadroya dahil olarak oyunculuğa adım attı. Kenan Çoban, Necati Şaşmaz’ın başrolde oynadığı Kurtlar Vadisi’nde Gürkan Uygun, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Seray Sever, Hande Kazanova, Musa Uzunlar gibi birbirinden ünlü, usta oyuncular ile birlikte rol aldı.

Kenan Çoban’ın rol aldığı dizi ve filmler:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (dizi)

2014 – Beyaz Karanfil (dizi)

2011 – Kurtlar Vadisi Filistin (sinema)

2007 – Kurtlar Vadisi Terör (dizi)

2007 – Halil İbrahim Sofrası (dizi)

2007 – Ayrılık (dizi)

2007 – 2014 – Kurtlar Vadisi Pusu (dizi)

2006 – Kurtlar Vadisi Irak (sinema)

2003 – 2005 – Kurtlar Vadisi (dizi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler