Ana SayfaKimdirYıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

İlgili Postlar

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile herkesin dikkatini çeken Yıldız Çağrı Atiksoy, fenomen dizi haline gelen Savaşçı dizisindeki rolü ile izleyicilerin dikkatini çekmekte. Peki, Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir? Hayatı hakkında tüm bilinmeyenler  haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Yıldız Çağrı Atiksoy’un Hayatı

Yıldız Çağrı Atiksoy 1 Nisan 1986 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. Liseden mezun olduktan sonra iki sene İzmir Ege Sanat Merkezi’nde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi alarak kariyeri için önemli bilgiler elde etti. 2001 yılında Hey Girl dergisinin yaptığı kapak, kızı yarışmasında yüz güzeli seçilerek güzelliği ile herkesin dikkatini çekmiştir.

Yıldız Çağrı Atiksoy 2004 yılında Samanyolu TV de Büyük Buluşma adlı dizide bölüm oyunculuğu yaptı. 2006 yılında Tarık Akan ve Sibel Can‘ın başrollerini paylaştığı “Ahh İstanbul” adlı dizide oyunculuk yapma fırsatı buldu ve izleyicinin dikkatini çekti. Yavaş yavaş kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Yıldız Çağrı Atiksoy, Gazi dizisinde rol aldı.

Yıldız Çağrı Atiksoy, döneminin popüler dizilerinden biri olan ve 2010’dan 2013 yılına kadar süren Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde ki performansı ile herkesin beğenisi kazandı ve artık dizilerin aranan yüzü haline gelmeyi başardı. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken samimi ve sempatik olan Atiksoy,“Yedi Güzel Adam” dizisinde Zehra karakterini canlandırdı.

Daha sonra ise uzun soluklu dizilerden biri olan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde Tilki Andrei’nin kardeşi Alexandra karakterini canlandırmaya başlayarak önemli bir proje de yer aldı.Yıldız Çağrı Atiksoy, kariyerine ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Evli ve Öfkeli” adlı dizide rol aldı. Güzel oyuncu şimdilerde ise fenomen dizi olan Şavaşçı dizisinde doktor karakterini canlandırmakta.

Yer Aldığı Projeler

Filmleri ve Dizileri :
2015 – Evli ve Öfkeli
2015 – Kurtlar Vadisi Pusu
2014 – 2015 – Yedi Güzel Adam
2013 – Görüş Günü Kadınları
2010 – 2012 – Öyle Bir Geçer Zaman ki
2009 – Bahar Dalları
2008 – Miras
2008 – Kayıp Prenses
2008 – Gazi
2007 – Yersiz Yurtsuz
2006 – Yağmurdan Sonra
2006 – Ahh İstanbul
2005 – Aşk Oyunu
2004 – Büyük Buluşma

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler