Ana SayfaKimdirHaydar Şişman kimdir?

İlgili Postlar

Haydar Şişman kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hurşit karakteri ile son zamanlarda dikkat çeken oyuncu Haydar Şişman kimdir? Haydar Şişman nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl tanındı, çalışmaları nelerdir? Haydar Şişman hakkında her şey haberimizde…

Haydar Şişman, 04 Eylül 1966 tarihinde Trabzon’da dünyaya geldi. Oyuncu kimliğinin yanı sıra ressam olan Şişman, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun olmuştur. Resim öğretmenliği yaparken, oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Haydar Şişman, ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Mustafa Kara’nın yönetmenliğini yaptığı Kalandar Soğuğu filmi ile yaşadı. Bu filmdeki performansı ile Altın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü almaya hak kazandı.

Kalandar Soğuğu filmi ile iyi bir çıkış yakalayan Haydar Şişman, Yol Kenarı isimli filmde de rol aldı. Ardından da hala daha rol almaya devam ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli filmde rol almaya başladı. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hurşit karakterine hayat veren Haydar Şişman, dizideki rolü ile dikkat çekmeyi başarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler