Ana SayfaKimdirYalçın Hafızoğlu kimdir?

İlgili Postlar

Yalçın Hafızoğlu kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır Ali’si Yalçın Hafızoğlu kimdir? Son zamanların en çok merak edilen ismi Yalçın Hafızoğlu nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl oyuncu oldu, oyunculuk dışındaki çalışmaları nelerdir? Yalçın Hafızoğlu’na dair merak edilenler haberimizde…

Yakışıklı oyuncu Yalçın Hafızoğlu, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu, yeşil gözlü, kahverengi saçlı, 1.80 cm. boyunda ve 70 kg. ağırlığında. Hafızoğlu, Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. On yaşlarında davul çalmaya ilgi duymaya başladı. Hala daha bu tutkusunu devam ettiren Yalçın Hafızoğlu’nun hobileri arasında yüzme, kick boks, bisiklet, kampçılık ve seyahat etmek yer alıyor.

Oyunculuğa çok önem veren Yalçın Hafızoğlu, Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı doktor Selim rolü ile popüler oldu. Bu dizinin ardından ‘Keşif’ isimli sinema filminde ‘Roy’ karakterine hayat verdi. Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli iddialı dizide rol ünlü oyuncu alan Yalçın Hafızoğlu, sevilen dizide Ceylan ve Hızır Çakırbeyli’nin oğlu Hızır Ali Çakırbeyli karakterine hayat veriyor. Bu rol ile büyük beğeni topladı.

Müziğe karşı büyük bir tutku besleyen Yalçın Hafızoğlu, oyunculuğun yanı sıra Shall We? ve Alchera isimli müzik gruplarında da davul çalıyor. Eğitime çok önem veren Hafızoğlu, Yücel Berrak’tan bateri eğitimi aldı. Nazan Koçak, Süeda Çil, Deniz Erdem, Destan Batmaz ve Berna Adıgüzel’den de oyunculuk eğitimi aldı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler