Ana SayfaÜnlülerGülşah Saraçoğlu'nun Eski Sevgilisi Sessizliğini Bozdu!

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu’nun Eski Sevgilisi Sessizliğini Bozdu!

Geçtiğimiz günlerde ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu eski sevgilisinin canlı yayınını basıp küfürler yağdırmıştı. Tepki çeken bu olayın ardından Gülşah Saraçoğlu’nun küfürler yağdırdığı eski sevgilisi Gökhan Göz suskunluğunu bozdu. Detaylar haberimizin devamında…

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Bazı İnsanlar Hak Ediyor

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu karantina günleri başlamadan önce iş insanı Gökhan Göz’den ikinci kez ayrılmıştı. Sonrasında Gökhan Göz Tuğçe Tayfur ile flört ederken, Gülşah Saraçoğlu hayatına kimseyi sokmamıştı. Eski sevgililer, birbirlerine bir şans daha vermiş sonra yine ayrılmıştı.

Bülent Ersoy ve Gülşah Saraçoğlu davasında flaş gelişme

Geçtiğimiz gün Saraçoğlu’nun eski sevgilisi instagram üzerinden canlı yayın yaptığı sırada modacı eski sevgilisinin yayınını bastı ve küfürler yağdırdı. Saraçoğlu’nun instagram üzerinden gerçekleşen canlı yayına yaptığı yorumlar gündem olmuştu.

Canlı yayına girip yazdığı küfürlerin ardından kendisi canlı yayın açan modacı “Canlı yayına girip aldım, yürüdüm, gittim. İstediğimi saydım, sövdüm. Yine olsa yine yapardım. Lafı nasıl gediğine koyuyorum. Bazen bazı insanlar hak ediyor” dedi.

Bu Krizi Yönetemedim

Yazdıklarının üzerine gündem olan ve bir çok kişiden tepki alan Saraçoğlu instagram hesabından açıklama yaptı. İşte o açıklama;

“Bu açıklamayı yapmanın üzüntüsü içerisindeyim. Maalesef ki sizlerle paylaşamayacağım özel bir durum oluştu. Kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım psikoloji olarak. Sıkıntı şu ki ağır tahrik sonucu hem bana yakışmayan hem de sevenlerimi üzen bir durum içerisinde buldum kendimi Bu krizi yönetemedim. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanım ve tüm sevenlerimden özür dilerim.

Gökhan Göz Açıklama Yaptı

Yaşananların ardından Gökhan Göz açıklama yaptı. Göz; “Dün yaşanan ve basına yansıyan haberler sonrası bu açıklamayı yapma gereği duydum. Öncelikle yaşanmış ve bitmiş bir ilişki ardından bu tarz haberlerle gündeme gelmek beni ve ailemi sarsmıştır. Benim kimseye karşı bir kinim olmadığı gibi karşı taraftan da bu hassasiyeti beklemekteyim. Kadına karşı şiddete hayır dediğimiz gibi, erkeğe karşı şiddetinde sonuna kadar karşısındayız. Herkesin ailesi değerleri ve sevdikleri var. Dün yaşanan olayın tamamen talihsizlik olduğunu düşünmekle birlikte bir daha tekrarlanmayacağını temenni ediyorum. Ben bir aile babası olarak karşı tarafında bir anne olduğunun unutulmamasının bilincinde olarak bana yapılanların kimsenin yaşamamasını temenni ederim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler