Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy ve Gülşah Saraçoğlu davasında flaş gelişme

İlgili Postlar

Bülent Ersoy ve Gülşah Saraçoğlu davasında flaş gelişme

Bülent Ersoy ve Gülşah Saraçoğlu davasında flaş gelişme… Bir programda tartışma yaşayan ve araları bozulan Gülşah Saraçoğlu ve Bülent Ersoy arasında neler oluyor? İki ünlü isim kırgınlığı geride mi bıraktı? Araları düzeldi mi? Küslük bitti mi? Detaylar haberimizde…

Bülent Ersoy ateş püskürdü: Köpeğin önüne koysan yenmez!

Bülent Ersoy ve Gülşah Saraçoğlu barıştı mı?

Geçtiğimiz aylarda polemik yaşayan Gülşah Saraçoğlu ve Bülent Ersoy barıştı mı? Saraçoğlu, Bülent Ersoy’a açtığı davayı geri çektiğini söyleyerek “Üç ay önce ben davamı avukatıma talimat verip geri çektim. Çünkü çocukluğumdan itibaren kendisini dinleyerek büyüdüğüm, annemin babamın da bir çok gazinolarda senelerce kendisini izlediği ve hayran olduğu bir sanatçı olduğu için, ailem de yaşanılan bu durumdan dolayı çok üzgündü. Bu davayı geri çekmemde annemin ve babamın çok büyük bir etkisi var. Bu konunun uzamasını istemedim. Sonuçta koskoca bir Bülent Ersoy, bir tane Bülent Ersoy’umuz var ve yerine yenisi de gelmeyecek. Yeni de barışmış değiliz, uzun zamandır birbirimizle görüşüyoruz. Davamı geri aldığımı öğrendiğinde beni aradı, mutlu oldum “Sizi özledim, sizde beni özlediniz mi Bülent Hanım” dedim, “Özledim, müsait zamanında gel o güzel yüzünü göreyim” dedi. İlk karşılaştığımızda da bilirsiniz oturduğu yerden pek kalkmaz, beni ayakta karşıladı ve birbirimize sarıldık.” diye konuştu.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Neler olmuştu?

Yaz aylarının başlarında ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu bir magazin programına konuk olduğu sırada Diva Bülent Ersoy’un takılarının sahte olduğunu ima etmişti. Diva, Saraçoğlu’nun açıklamalarının ardından programa telefon bağlantısı ile katıldı ve “Tabii gerçekse diye bir ifade kullandı. Bu hanıma ben bir soruyorum acaba taş uzmanı mı kendisi? Taa kilometrelerce mesafeden taşı değerlendiriyor. Bugün taş uzmanları bile öyle hemen anlayamıyor. Öyle yorumlar falan yapmaya kalkmasın. Kaldı ki onun adı tek taştır çocuğum. Sen kim oluyorsun çocuğum? Ben bir iki kere dikiş diktirmek zorunda kaldım. Ama riyasız söylüyorum elbisenin modelinden ziyade içi önemlidir. Ne astarı belli ne bir şeyi belli. Sen evvela kendi mesleğinde adam ol da ondan sonra benim taşlarım üzerinde değerlendirme yap. Öyle kendini giydirmekle olmuyor. Başkalarını da giydir, elinde tutmayı bil. Giyilecek gibi değil o elbiseler. Benim elbise taşıyıcılığım olmasa, o diktiğin elbiseleri köpeğin önüne koysan yemez. İşte ayaklar baş olmaya çalışıyor. Kendilerini bir şey zannediyorlar. Aslında hiçbir şey değilsin. İçine sindiremedin mi Nur Yerlitaş’ın büyük imzasını?” diye ateş püskürmüştü. Olayın ardından mahkemelik olmuşlardı.

Bülent Ersoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler