Ana SayfaDedikoduUmut Evirgen Atina'yı Serenay'ın Ayağına Getirdi!

İlgili Postlar

Umut Evirgen Atina’yı Serenay’ın Ayağına Getirdi!

Bir süre önce Serenay Sarıkaya ile mutlu bir aşka yelken açtığı iddia edilen Evirgen daha önce rahat etmeleri için mekan kapatmıştı. Şimdi de Atina’ya gidemediği için üzülen sevgilisine büyük bir jest yaptı. Umut Evirgen Atina’yı Serenay’ın ayağına getirdi. Bu jest aynı zamanda bir hafta önce ayrılan çifti yeniden bir araya getirdi. İşte detaylar;

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Magazin dünyası bomba bir aşk haberiyle sarsıldı. Çalkantılı aşk hayatlarıyla bir süredir gündemden düşmeyen Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın yeni bir aşka yelken açtığı söyleniyor. Bu iddialar karşısında sessizliğini koruyan ikilinin aralarındaki ilişkisi Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi Çatağatay Ulusoy’un yakın arkadaşı olması nedeniyle tepki çekti. Evirgen’in Sarıkaya ile aşka yelken açması sosyal medyada “Dost kazığı” eleştirilerini de beraberinde getirdi. Bunun yanı sıra Sarıkaya’nın Bursin’den ayrıldıktan sonra çalkantılı bir aşk hayatıyla sık sık gündeme gelmesi özel hayatıyla gözden düşmesine neden olduğu yönünde eleştiriler de gelmeye devam ediyor. Şenolsun ve Ulusoy ise ilişki hakkında hiçbir yorum yapmadı. Gözler şimdi Evirgen ve Sarıkaya çiften gelecek açıklamayı bekliyor.

Umut Evirgen Serenay Sarıkaya İçin Mekan Kapattı

Bir süre önce yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya ve yönetmen sevgilisi Umut Evirgen’in buluşma yeri ortaya çıktı. Sarıkaya’nın geçtiğimiz günlerde sevgilisinin mekanı Gizli Kalsın’a gittiği öğrenildi.

Evirgen, içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan Sarıkaya için mekanı kapattığı konuşuluyor. Çalışanlara talimat veren Evirgen, o dakikadan sonra içeriye kimseyi aldırmadığı ve kız arkadaşıyla baş başa zaman geçirdiği söylendi.

Melisa Şenolsun Umut Evirgen’i Sildi

Umut Evirgen Atina’yı Serenay’ın Ayağına Getirdi!

Ayrıldıkları yönünde Haberler çıkan Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın aşkı duyduğuma göre devam ediyor. Yılbaşı öncesi Amerika’nın ardından Atina ve Paris’e giden âşıklar, dönüşte kısa bir ayrılık yaşasa da yeniden barışmış.

Şimdi duyduğum bir habere göre, Umut Evirgen sevgilisinin ayaklarını yerden kesen bir olaya imza atmış! Atina’da gezerken, en sevdiği Yunan sanatçılardan Marianna Papamakariou’nun yılbaşında konseri olduğunu gören Sarıkaya, Paris’e devam edecekleri için bu konseri kaçırdığına çok üzülmüş.

Sevgilisinin üzülmesine üzülen Evirgen ise gizli bir organizasyon yaparak Papamakariou’yu İstanbul’a davet edip, sahibi olduğu La Boucherie’de özel bir Yunan gecesi organize etmiş.

Geçen perşembe gecesi gerçekleşen konser için Umut Evirgen’in 150 bin lira harcadığı söyleniyor.

Umut Evirgen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler