Ana SayfaDedikoduMelisa Şenolsun Umut Evirgen'i Sildi

İlgili Postlar

Melisa Şenolsun Umut Evirgen’i Sildi

Melisa Şenolsun’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra gönlünü Şeyma Subaşı’na kaptıran ve jestlerle gündeme gelen Umut Evirgen’e Melisa Şenolsun’dan tepki geldi. Melisa Şenolsun Umut Evirgen’i sildi. İşte detaylar;

Umut Evirgen Serenay Sarıkaya İçin Mekan Kapattı

Bir süre önce yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya ve yönetmen sevgilisi Umut Evirgen’in buluşma yeri ortaya çıktı. Sarıkaya’nın geçtiğimiz günlerde sevgilisinin mekanı Gizli Kalsın’a gittiği öğrenildi.

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Evirgen, içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan Sarıkaya için mekanı kapattığı konuşuluyor. Çalışanlara talimat veren Evirgen, o dakikadan sonra içeriye kimseyi aldırmadığı ve kız arkadaşıyla baş başa zaman geçirdiği söylendi.

Sarıkaya Magazine İçine Döktü…

29 yaşlarındaki başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz akşam Etiler’de muhabirlerin objektiflerine takıldı. Bir zamanlar Melisa Şenolsun ve Tuba Büyüküstün ile birlikte olan işletmeci Umut Evirgen, beraber olduğu konuşulan Serenay Sarıkaya, magazincilerin, “Hayırlı olsun diyelim mi?” şeklindeki yönelttiği o soru üzerine konu hakkında muhabirlere içini döktü…

Umut Evirgen Kimdir?

“Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia… Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım.” şeklindeki ifadeleriyle şaşırtan güzel oyuncu, dedikoduların doğru olmadığını dile getirdi. Özel hayatı hakkında konuşmaktan çekinen Sarıkaya iddiaları reddetse de çifte yakın kaynaklar ve kulislerde dolaşan dedikodulara göre ikili bir süre aşklarını gözlerden uzak yaşama kararı almış.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Melisa Şenolsun Umut Evirgen’i Sildi

Son günlerde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından Melisa Şenolsun’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Uzun bir süredir sessizliğini koruyan Melisa Şenolsun, Umut Evirgen’i Instagram’dan takip etmeyi bıraktı ve sosyal medya hesabındaki tüm paylaşımlarını da sildi. Umut Evirgen ise hala Şenolsun’u takip etmeye devam ediyor.

Melisa Şenolsun kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler