Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı: Türkiye'de Yaşamayı Düşünmüyorum

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Türkiye’de Yaşamayı Düşünmüyorum

Bir süredir iş insanı Mohammed Elsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı dün sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Maimi’ye yerleşmek için hazırlandıklarını açıklayan Şeyma Subaşı “Türkiye’de yaşamayı düşünmüyorum.” dedi. İşte Şeyma Subaşı’nın o açıklaması;

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi’yi Ailesiyle Tanıştırdı

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar olduğu dönemde Bodrum’a tatil yapmaya gelen Şeyma Subaşı’nın yaptığı paylaşımlar büyük tepki görmüştü. O paylaşımlara en çok tepki gösteren isimlerden biri de Deniz Akkaya olmuştu.

Eleştiri Yağmuruna Tutulan Şeyma Subaşı Açıklama Yaptı

Yaklaşık iki haftadır Bodrum’da tatil yapan çifte bugün Şeyma Subaşı’nın ailesi de katıldı. Kiralamış oldukları yatta anne, baba ve kardeşini ağırlayan Subaşı sevgilisiyle mutluluk pozları verdi. Şeyma’nın babasıyla çok iyi anlaştığı öğrenilen Mohammed Alsaloussi aileden geçer not aldığı da söyleniyor.

“İbiza’nın Böyle Bir Enerjisi Var”

”Ibiza’nın böyle bir enerjisi var. Es Vedra’nin olduğu yer bermuda şeytan üçgeninin bir tanesinin olduğu yer deniliyor. Oradan dolayı olabilir. İnanılmaz bir enerjisi var ama bununla beraber gerçekten çok ağır bir enerjisi var, o enerjiyi hissediyorsunuz hem iyi anlamda hem kötü anlamda. Biz kötü hissettik demek istemiyorum ama eğer zihniniz kuvvetli değilse bir tık bocalayabiliyorsunuz”

“Mohammed Elsaloussi Beni Ailemden İstedi”

Anne ve babasının sevgilisi Mohammed Elsaloussi’yi çok sevdiğini ve iyi anlaştıklarını söyleyen Şeyma Subaşı “İsteme oldu aslında. Mohammed Elsaloussi beni ailemden istedi” dedi.

”Herkes evlilik ne zaman diye soruyor. Evlilik kadar kafanıza taş düşsün” diyen Subaşı, ”Belki de evlendik. Nereden biliyorsunuz?” diyerek espiri yapan Şubaşı düğünü nerede yapacaklarını bilmediğini de dile getirerek “Bana, ‘Sana öyle bir düğün yapacağım ki bir sene boyunca dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak” dedi.

Böyle şeylere hiç gerek olmadığını ve sakin bir düğün yapmak istediğini söyleyen Subaşı, ”Öyle bir hırsım yok arkadaşlar. Öyle zannediyorsunuz ama sıfır aslında. Ama Mohammed Elsaloussi heyecanlı, ben de heyecanlıyım. Nerede olacağını bilmiyorum ama Türkiye’de olacağını sanmıyorum, Ibiza’da da olmayacak. Belki bir Mısır düğünü olabilir” dedi.

Şeyma Subaşı: Türkiye’de Yaşamayı Düşünmüyorum

Bir ay sonra Miami’ye taşınacağını dile getiren Şeyma Subaşı, kızı Melisa’nın İstanbul’da okuyacağını ve bu nedenle onu görmek için her ay Miami ve İstanbul arasında mekik dokuyacağını söyledi. Subaşı, bu yıl Melisa’yı Miami’ye götüremeyeceğini ancak gelecek yıl götürebileceğini de sözlerine ekledi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Sevgilisi Mohammed Elsaloussi’nin gittikleri her ülkede ev almak istediğini söyleyen Subaşı, Türkiye’de yaşamayı düşünmediğini açıkladı. Elsaloussi’nin İstanbul’u çok sevdiği için burada da bir ev alabileceklerini söyleyen Subaşı, böylece Miami’den İstanbul’a geldiklerinde birlikte yaşayabileceklerini de ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler