Ana SayfaDedikoduEce Seçkin ve Çağrı Terlemez Dünyaevine Girdi!

İlgili Postlar

Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez Dünyaevine Girdi!

Bir süredir mutlu bir ilişkileri olan ve geçtiğimiz sene evlilik hazırlıklarına başlayan Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez dünyaevine girdi. Peri masalını andıran düğünde Ece Seçkin gelinliğiyle dikkatleri üzerine topladı. İşte detaylar;

Yakın Arkadaşları Nikah Şahidi Oldu

Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez, 2018 yılında evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Seçkin ile Terlemez, aile yakınları ve dostlarının katıldığı oldukça sade bir törenle nişan yüzüklerini takmışlardı.

Geçtiğimiz sene evlenme kararı alan ama pandemi yüzünden düğünlerini ertelemek durumunda kalan ünlü çift, dün Beykoz’da rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Çiftin nikah şahitliklerini Seçkin’in yakın arkadaşları Danla Biliç ve Derya Uluğ ile birlikte sunucu Esra Erol Özbir, Ozan Doğulu ve Çağrı Terlemez’in yakın dostu Alper Toyoğlu yaptı.

Düğüne Ünlü İsimler Akın Etti

Çiftin düğününe ünlü isimler katıldı. Ozan Doğulu, Enis Arıkan, Derya Uluğ, İrem Derici, Esra Erol, Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çifti, Danla Bilic ve Merve Özbey, yakın dostlarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Ece Seçkin kimdir?

Ece Seçkin Gelinliklerini Hediye Edecek

Daha önce yaptığı açıklamada gelinliklerini hayranlarına hediye edeceğini açıklayan Seçkin, iki farklı gelinlik giydi.

Ece Seçkin, düğün öncesi duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Normal şartlarda kaosa ve kalabalığa alışığım. Çok rahat olurum diye düşünüyordum ama gerçekten bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Çok mutluyum hayatımın aşkıyla sonsuzluğa imza attık. Bu duyguyu yaşamak isteyen herkese kısmet olur inşallah”

“Gelinliklerim Beni Yansıtıyor”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler