Ana SayfaDedikoduİrem Sak'tan Furkan Korkmaz Açıklaması

İlgili Postlar

İrem Sak’tan Furkan Korkmaz Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde NBA oyuncusu Furkan Korkmaz’la görüntülenen ünlü oyuncu İrem Sak’ın gönlünü kaptırdığı iddia ediliyordu. Birlikte oldukları iddia edilen ikili hakkında söylentiler devam ederken İrem Sak’tan Furkan Korkmaz açıklaması geldi. İrem Sak ve Furkan Korkmaz birlikte mi? İşte detaylar;

İrem Sak’ ın Yeni Aşkı NBA Oyuncusu…

Habertürk yazarlarından Tolga Aslan’ın hazırlamış olduğu özel haberine göre; Ünlü İkili İstanbul Yeniköy’deki bir restoranda birlikte yemek yedikten sonra mekan çıkışında görüntülendiler. Yöneltilen soruları cevapsız bırakan ikiliden 35 yaşlarındaki güzel oyuncu,  muhabirleri karşısına görünce “Aman, siz nereden çıktınız!” ifadesiyle şaşkınlığını gizleyemedi.

İrem Sak Herşeyi Değiştiriyor

“Onlar İki Yakın Arkadaş”

NBA’de Atlantik Grubu’nda yer alan hiladelphia 76ers takımında ter döken 24 yaşlarındaki basketbolcu Furkan Korkmaz ise , spor kariyerine devam ediyor. İrem Sak’ ın menajeri ise derhal gazetecileri arayarak, “Onlar iki yakın arkadaş” açıklamasıyla ilişki iddialarının dedikodudan ibaret olduğunu söyledi.

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak’tan Furkan Korkmaz Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde milli basketbolcu Furkan Korkmaz’la birlikte görüntülenen İrem Sak, aşk yaşadıkları iddialarına karşı sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz gün Etiler’de objektife takılan oyuncu Sak muhabirlerin kendisine yönelttiği sorular üzerine “Sadece beraber yemek yedik, arkadaşız” açıklamasını yaptı. “Modern Kadın” adlı yeni diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Sak, projeyle ilgili sorulara da şu yanıtı verdi: “Ön hazırlıklara erken başladık. Çok güzel bir proje. Birçok konuk oyuncu da olacak. Beni aşırı heyecanlandıran bir iş.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler