Ana SayfaDedikoduBüşra Develi'den Ayrılık Sonrası İlk Açıklama

İlgili Postlar

Büşra Develi’den Ayrılık Sonrası İlk Açıklama

Geçtiğimiz senelerde Cem Aktay’la bir birliltelik yaşamaya başlayan Büşra Develi’nin ilişkisini sonlandırdığı öğrenilmişti. Ayrıldıktan sonra uzun bir süre sessiz kalmayı tercih eden ünlü oyuncu Büşra Develi sessizliğini bozdu. Büşra Develi’den ayrılık sonrası ilk açıklama geldi. İşte ünlü o oyuncunun o açıklamaları;

Büşra Develi Soru Cevap Yaptı

Büşra Develi yaptığı bir soru cevapta samimi açıklamalarda bulundu.

Büşra Develi, sorular üzerine “Hiç marka takıntım yok, kendimle özdeşleşen markalardan alışveriş yapıyorum” dedi.

“Büşra ile ilk kez birlikte çalıştık, içimize sinen bir iş oldu” diyen Birkan Sokullu da tüketim alışkanlıkları hakkında konuştu:

“Yeteri kadar kıyafetim var. Bu konuda mütevazı takılıyorum. Öyle bir zamandan geçiyoruz ki, herkesin ihtiyacı kadar alması, ayrıca doğaya saygılı tasarımları tercih etmesi gerek. Ben de ihtiyaçlarım dahilinde alışveriş yapıyorum.”

Büşra Develi ve Yıldıray Şahinler Rol İçin Tango Dersi Aldı…

Ailenle ilişkin nasıldır?

– Ailem her şeyden önce gelir. Şimdi yeğenlerim de oldu, aile büyüdü, sırf onlar için gidiyorum Antalya’ya. Çevremde çok fazla insan olmaması biraz da kalabalık bir ailem olmasından kaynaklı sanırım. İnsan ister istemez daha az arkadaşa ihtiyaç duyuyor. O kalabalığın içinde herkes kendine bir karakter edinmiş oluyor, ben de evin asi, canının istediğini yapan çocuğu karakterini seçmiştim.

Büşra Develi’den Ayrılık Sonrası İlk Açıklama

Büşra Develi, sevgilisi Cem Aktay’la ilişkisinin kıskançlıkları nedeniyle bittiği iddialarına şu sözlerle yanıt verdi; “Bir ilişkinin bitmesi için illa kıskançlığa gerek yok. Biz hala görüşüyoruz ve iyi arkadaşız. İlişkiyi bitirdik, başka türlü bir ilişki yürütüyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler