Ana SayfaDedikoduEbru Şahin'in Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı!

İlgili Postlar

Ebru Şahin’in Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Geçtiğimiz günlerde Ebru Şahin ve Cedi Osman herkesi mutlu eden bir haberle gündeme gelmişti. Bir süredir mutlu bir birliktelikleri olan çift ilişkilerini bir sonraki aşamaya çalışıyor. Fotoğraflarda yüzüğünü gösteren Ebru Şahin’in yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı? Cedi Osman’ın aldığı yüzük kaç TL? İşte detaylar;

Cedi Osman’dan Romantik Evlenme Teklifi

Bir süredir birlikte olan Cedi Osman ve Ebru Şahin çifti dünya evine giriyor. Geçtiğimiz gün kız arkadaşına evlenme teklifi eden dünyaca ünlü basketbolcu mutlu haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu.

Cedi Osman paylaştığı fotoğrafların altına ise “Evet, dedi” notunu düştü.

Cedi Osman, Ebru Şahin’i evlenme teklifi için Kapadokya’ya götürdü. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere teklif için romantik bir ortam hazırlamayı ihmal etmeyen Osman, düğün tarihleri hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Ebru Şahin Cedi Osman’ın Ailesiyle Tanıştı

Ebru Şahin ile NBA’de oynayan basketbolcu Cedi Osman ile olan beraberliği devam ediyor. Bir yıldır aşk yaşayan çift, Miami’de tatil yapıyor. Osman, sevgilisi Şahin ile ailesiyle birlikte ilk fotoğrafını paylaştı. Osman sevgilisi Ebru Şahin’i ailesiyle de tanıştırmıştı.

Ebru Şahin Kimdir?

Sevgilisi Şahin ile birlikte Miami’de tatil yapan Milli basketbolcu, eski basketbolcu Mehmet Okur, annesi Binela Cedi ve babası Sermet Osman çekildiği bu kareyi Instagram’dan yayınladı.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Maldivlere Gitti

Ebru Şahin’in Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Evlenme teklifinden sonra paylaştıkları pzolarla sosyal medyada gündem olan çifte hayranlarınden ve arkadaşlarından binlerce tebrik mesajları yağdı. Cleveland Cavaliers’tan yıllık 8 milyon dolara yakın bir rakam kazanan basketbolcunun yüzük için ödediği miktarda ortaya çıktı. Cedi Osman’ın, Ebru Şahin’e taktığı yüzüğün 5 karat ve değerinin de yaklaşık 1 milyon TL olduğu öğrenildi.

Cedi Osman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler