Ana SayfaDedikoduCedi Osman ve Ebru Şahin Maldivlere Gitti

İlgili Postlar

Cedi Osman ve Ebru Şahin Maldivlere Gitti

Uzun bir süredir mutlu bir birliktelikleri olan Cedi Osman ve Ebru Şahin Maldivlere gitti. Dizisi biten ünlü oyuncu yaz sezonunu sevgilisiyle birlikte açtı. İşte detaylar;

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Romantik Mesajları

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman’ın Instagram’dan romantik yazışması dikkat çekti.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Yakalandı

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu, antrenmandan bir fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. ‘Hercai’ dizisinin final yapmasıyla İstanbul’daki evinde dinlenen güzel oyuncu ise sevgilisinin karesine, “Bal” yorumunu yaptı. Osman ise Şahin’e, “Canımın içi” karşılığını verdi.

Cedi Osman, NBA sezonun bitmesinin ardından Amerika’dan Çeşme’ye geçerek, sevgilisiyle geçtiğimiz sezon gibi tatil yapacak.

Cedi Osman Kimdir?

Cedi Osman’dan Romantik Kutlama

Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman‘ın aşkı tam gaz devam ediyor. Cedi Osman, 27 yaşına giren sevgilisinin doğum gününü, “Seni kelimelerle anlatamam aşkım. Kelimeler yetmez… Sen hep gül olur mu? İyi ki doğdun güzel suratlım. Seni seviyorum…” sözleriyle kutladı. Cedi Osman’ın paylaşımı dakikalar içinde binlerce kişi tarafından beğeni aldı. Çiftin sevenleri fotoğrafın altına kalp dolu yorumlar yağdırdı.

Oyuncu Ebru Şahin, SMA Tip-1 hastalığı ile mücadele eden minik Deren için 10 bin liralık yardımda bulunarak takdir toplamıştı.

Ebru Şahin Kimdir?

Cedi Osman ve Ebru Şahin Maldivlere Gitti

Cedi Osman, 27 yaşına giren sevgilisini tatil yapmak üzere Maldivler’e götürdü.

Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın tatil için Maldivler’e gittikleri ortaya çıktı. Aşk dolu pozlar veren Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın kaldıkları otele para verdikleri ve tatili bedavaya getirmedikleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda da Kerem Bürsin ve Hande Erçel çifti Maldivler’e gitmişti. Çiftin konakladıkları otele hernangi bir ücret ödemediği ortaya çıkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler