Ana SayfaDedikoduNejat İşler: Kafa Dinliyorum

İlgili Postlar

Nejat İşler: Kafa Dinliyorum

Uzun süre önce Bodrum Gümüşlük’e yerleşen ünlü oyuncu Nejat İşler, İstanbul’a yalnızca dizi ve film çekimleri için gitmişti. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Nejat İşer “Kafa dinliyorum” dedi. İşte detaylar;

Çukur’dan Ayrılan Nejat İşler’in Veda Mesajıyla Ortalık Fena Karıştı!..

Her zaman olduğu gibi Çukur dizisinde oyuncu hareketliliği hızla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir isim kadroya dahil olurken veda gecikmedi. Son dönemlere damgasını vuran Kiralık Aşk isimli dizisiyle üne kavuşan Barış Arduç, diziye katılırken, 82. bölümde Çağatay Erdenet karakterine can veren usta ouncu Nejat İşler’in sosyal medyadaki veda paylaşımı şaşkına çevirdi.

Nejat İşler kimdir?

Nejat İşler: “Görüşmek Dileğiyle… “

Çukur’un fenomenleri ve Nejat İşler’in hayranlarını hüsrana uğratırken Çukur’da ki Yamaç ve Koçovalı ailesinin büyük düşmanı olan Nejat İşlerin hayat verdiği Çağatay Erdener karakteri ise son yayınlanan bölümde polis tarafından yakalandı.

Çukur’a veda eden 48 yaşındaki usta oyuncu Nejat İşler, Instagram sayfasında bir paylaşım yaptı. Çukur kadrosuyla çekilen bir fotoğrafını paylaşan Nejat İşler, “Her şey için teşekkür ederim arkadaşlar. Görüşmek dileğiyle… “ mesajını ekledi.

Nejat İşler’in Yeni Dizisi Saygı Ne Zaman Nerede Yayınlanacak?

Nejat İşler: Kafa Dinliyorum

Uzun süre önce Bodrum Gümüşlük’e yerleşen ünlü oyuncu Nejat İşler, İstanbul’a yalnızca dizi ve film çekimleri için gittiğini, Bodrum’da kafa dinlediğini dile getirdi.

Önceki gün Bodrum Gümüşlük’te objektiflere yansıyan oyuncu Nejat İşler, kendisine ait olduğu bilinen mekandaydı. Gazetecilerle sohbet eden İşler, “Arkadaşımın mekanına ziyarete geldim. Film çekimlerimi tamamladım. Kafa dinliyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler