Ana SayfaDedikoduKsenija Knezevic: Can Yaman İçin Her Yere Giderim

İlgili Postlar

Ksenija Knezevic: Can Yaman İçin Her Yere Giderim

Sırbistan’ı Eurovision’da temsil edecek olan Hurricane grubu üyeleri, çok özel açıklamalarda bulundu. Hurricane grubu, “Müziklerimiz Türkiye’de de çok dinleniyor. Bir gün ülkenizde sahne almayı çok isteriz. Pandemi sonra ilk seyahat edeceğimiz ülke kesinlikle Türkiye olacak” dedi. Ayrıca grup üyelerinden Ksenija Knezevic, Türk oyuncu Can Yaman hakkında yaptığı itirafla gündeme oturdu.

SANJA VUCIC: “Bizim yaptığımız müziklerin Balkanlar’ın dışında, özellikle Türkiye’de de dinlenildiğinin farkındayız. Bu bizim için büyük bir memnuniyet ve başarı demek. Müziklerimizin farklı yerlerde dinlenmesinin en büyük sebebi; hareketli ve kulağa hoş gelen ritimlerden oluşması. Aynı zamanda Türklerin mantalitesi Sırplara çok benzediği, yani çok yakın olduğumuz için aynı müziklerden hoşlanmamız şaşırtıcı değil. Bir gün Türkiye’ye gidip orada sahne almak isteriz. Küçükken hepimiz İspanyol dizileri izlerdik ve bu şekilde İspanyolca öğrenirdik, şimdi de gençler Türk dizilerini takip ettiği için çoğu Türkçe öğrendi. Bense açıkçası hiç TV izlemiyorum, belki fazla boş zamanım olsa bir dizi takip ederdim.”

IVANA NIKOLIC: “Türkiye’ye bugüne kadar hiç gitmedim. Türkiye’yi sadece resimlerde gördüm ve bunun için gerçekten çok üzgünüm. İçinde olduğumuz pandeminin hızlıca geçeceğini ve en yakın zamanda Türkiye’ye de seyahat edebileceğimizi umuyorum. Gitmişken de sahne alırsak, hatta Türk bir şarkıcı ile işbirliğimiz de olursa çok güzel olur.

Skandal İtalya’da Patlak Verdi… Can Yaman Gündemden Düşmüyor…

Pandemiden sonra ziyaret edeceğim ilk ülke kesinlikle Türkiye olacak. Bu arada Eurovision’un resmi kanalında bulunan videomuz dünyanın dört bir yanında büyük beğeni topladı. Ben Türk halkı da dahil olmak üzere bizi takip eden herkese teşekkür ediyorum. Biz Eurovision’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Türkiye’ye çok selam söylüyoruz.”

KSENIJA KNEZEVIC: “Biz bu kadar başarı beklemiyorduk ama bu durumdan çok memnunuz. Hayalimiz daha da başarılı olmak. Hedefimiz dünya kariyerine ulaşmak. İstanbul’a henüz gitme fırsatım olmadı ama Türk dizilerini izleyince orada gördüğüm manzaraları çok beğeniyorum.

İstanbul’u ziyaret etmek, hatta orada Can Yaman’ı görmek istiyorum. Sırbistan’da onun dizilerini izliyoruz. Çok yakışıklı bir adam, onun için her şeyi bırakıp her yere giderim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler