Ana SayfaDedikoduCansu Akın'la Metin Akdülger Sevgili Mi?

İlgili Postlar

Cansu Akın’la Metin Akdülger Sevgili Mi?

Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor. Oyuncu Metin Akdülger ile ünlü Youtuber Cansu Akın’ın aşk yaşadığı öne sürülüyor. Cansu Akın’la Metin Akdülger sevgili mi? İşte detaylar;

Dilan Çiçek Deniz ile Metin Akdülger’in Filmdeki Sevişme Sahnesi Olay Oldu

Gerçek hayatlarında da sevgili oldukları iddia edilen ünlü ikilinin, trendeki sevişmel performansları sosyal medyanın da diline düştü.

Dilan Çiçek Deniz’den Metin Akdülger Aşkı Hakkında Açıklama!..

19 Haziran tarihinde vizyona girecek olan Yarına Tek Bilet adlı sinema filmdeki baş rol arkadaşı oyuncu Metin Akdülger ile aşk yaşadığı haberlerine açıklık getiren Dilan Çiçek Deniz, samimi itiraflarda bulundu.

“Filmden sonra o haberler çıkmaya başladı. Ben de çok fazla açıklama yapmak istemedim. Arkadaşız, partneriz. Öyle bir şey yok. Yalnızım. Biri olursa görürsünüz” ifadeleriyle güzel oyuncu aşk iddialarını yalanladı..

Ünlü oyuncular Dilan Çiçek Deniz ike Metin Akdülge’nin, yaklaşık 4 aydır aşk yaşadıkları ve aşklarının duyulmaması için hep gözlerden uzak mekanları tercih ettikleri iddia edilmişti. Güzel oyuncunun açıklamalarına karşın Aşk dedikoduları devam ederken yakışıklı oyuncu Metin Akdülger’den bu aşk iddialarına karşı bir açıklama gelmedi.

Metin Akdülger Kimdir?

Cansu Akın’la Metin Akdülger Sevgili Mi?

Dilan Deniz Çiçek’le aşk yaşadığı iddiaları karşısında sessiz kalmayı tercih eden Metin Akdülger’in yeni bir aşka yelken açtığı söyleniyor. İddialara göre Metin Akdülger bir süredir YouTube fenomeni Cansu Akın ile birlikte. Bu iddiaların kaynağı ise Akın’ın paylaşmış olduğu bir fotoğraf. Cansu Akın’ın son Instagram paylaşımının Metin Akdülger’in evinde çekildiği ortaya çıkması ikili arasında aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler