Ana SayfaDedikoduBeyonce ve Jay Z'den Yarım Milyon Dolarlık Keyif

İlgili Postlar

Beyonce ve Jay Z’den Yarım Milyon Dolarlık Keyif

Dünyanın en ünlü çiftlerinden Beyonce ve Jay Z tekne tatiline çıktı. Yorucu bir yılı atlatmak için denize açılan Beyonce ve Jay Z’den yarım milyon dolarlık keyif yolculuğu dünya basının gündeminde yer aldı. İşte detaylar;

2008 senesinden beri evli olan Beyonce ve Jay Z, arkadaşlarıyla birlikte çıktıkları Avrupa tatiline çıktı. Çift Fransa’da objektiflere takıldı. Cote d’azur’dan lüks yatla denize açılan çifti, paparazziler de rahat bırakmadı ve yat gezisinin nerdeyse her anları görüntülendi.

Jeff Bezos’un Yatında Tatil Yaptılar

Toplam servetleri bir milyar doların üzerinde olan Beyonce ve Jay Z, geçtiğimiz gün, dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Jeff Bezos’a ait mega yatla çıktıkları Akdeniz turunda objektiflere takıldı. Çifte tatillerinde Amerikalı oyuncu Richard Lawson da eşlik etti.

Güvenliği İhmal Etmediler

Ünlü çift bir ara kendiledini Akdeniz’in kollarına bırakıp jet ski keyfi de yaptı. Yattan ayrılmadan önce de çifte görevliler tarafından can yelekleri giydirildi. Bir süre denizin keyfini bu şekilde çıkaran Beyonce ve Jay Z, daha sonrasında yata geri döndü.

Beyonce Gözlüklerini ve Şapkasını Hiç Çıkarmadı

Ünlü sanatçı Beyonce’nin yatta vakit geçirdiği esnalarda da, eşi Jay Z ile jet ski gezisine çıktığında zamanlarda da bikinisinin üzerine giydiği tuniği, beyzbol şapkasını ve güneş gözlüklerini çıkarmadığı gözlerden kaçmadı.

Beyonce’den Meghan Markle ‘a Destek

Beyonce ve Jay Z’den Yarım Milyon Dolarlık Keyif

Ünlü çiftin, konukları Lawson ile birlikte denize açıldığı mega yat da en az onlar kadar ilgi çekti. Jeff Bezos’a ait olan yat, büyüklüğü ve sahip olduğu olanaklarla da dikkat çekti. Bizos’a 354 milyon dolara mal olduğu konuşulan yat, aynı zamanda ünlü iş adamına 500 milyon dolar civarında bir gelir sağlıyor. Bu yatı kiralayan ünlüler, sahip olduğu bütün olanaklardan faydalanarak oldukça lüks bir tatil yapıyor.

Yatın Helikopter Pisti Var

Bezos’un yatı, dünyanın en büyük ve en yüksek teknik olanaklara sahip yatı olarak bilinen Black Pearl’den (Siyah İnci) esinlenilerek inşa edilmişti. 127 metre uzunluğundaki bu yatın sunduğu pek çok olanaklardan biri de yatın içindeki helikopter pisti. Ancak ana yatın gövdesinde üç tane dev yelken direk olduğu için bir pisti olmadığının altını çizelim. Helikopter pisti daha küçük yedek destek yatında bulunuyor. Beyonce ve Jay Z’nin tatil keyfi yaptığı bu süper yatın Hollanda’da, alanında uzman ve ünlü bir firma tarafından birkaç yılda inşa edildiği söyleniyor.

Mutlu Bir Aileler

Dünya çapında müzik piyasasının en çok kazanan çiftlerinden biri olan Beyonce ile Jay Z birlikteliklerine 2004 senesinde başlamışlardır. 2008 yılında dünya evine girmeye karar veren çiftin Blue Ivy adında 9 yaşında bir kızları ile Sir ve Rumi adında biri kız diğeri erkek 4 yaşında ikiz çocukları oldu. Beyonce ve Jay Z evliliklerinde bir dönem kriz yaşasa da bir arada kalmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler