Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar Bu Kez Kumsalda Çıplak Poz Verdi!

İlgili Postlar

Eda Taşpınar Bu Kez Kumsalda Çıplak Poz Verdi!

Son dönemlerde sınırları zorlayan paylaşımlarla gündeme gelen Eda Taşpınar geçtiğimiz aylarda verdiği çığlak pozla gündeme damgasını vurmuştu. Dün sosyal medyada büyük bir yankı uyandıran Eda taşpınar bu kez kumsalda çıplak poz verdi. İşte Eda Taşpınar’ın sosyal medyayı sallayan o paylaşımı;

Eda Taşpınar: Dünyaya Benim Gibi Bakmıyorlar

Eda Taşpınar, tam kapanma günlerinde New York’un yolunu tuttu. Birbirinden güzel fotoğraflar paylaşarak düşman çatlatmaya da devam ediyor. Instagram paylaşımlarını yoruma kapatan ünlü isim, son yazdıklarıyla herkesi şaşırttı.

Sosyetik güzel, Brookyln’den bir poz paylaştı ve altına bir dönem sosyal medyada sıkça paylaşılan sözleri eklemişti:

“Problemin ne biliyor musun? Çok akıllı olmak. Zihnin bir saniyede bir milyon mil hareket ediyor. Üzgünsün çünkü dünya seni başkaları gibi kandıramıyor. Çoğu insanla geçinemiyorsun çünkü onlar dünyaya senin gibi bakamıyor. Aptal olduğunu düşünüyorsun ama her şeyi bildiğini sanmayacak kadar akıllısın. Problemin çok akıllı olmak ama biliyor musun, bu hiç problem değil.”

Eda Taşpınar’ ın Sosyal Medyada Gündem Olan Aşk Açıklaması…

Eda Taşpınar Bu Kez Bikinisiyle Gündem Oldu

Geçtiğimiz günlerde çırılçıplak pozuyla gündeme bomba gibi düşen sosyetik isim Eda Taşpınar, bu kez sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı.

Tatil cenneti Bozcaada‘da bronzlaşmaya devam eden Eda Taşpınar, çırılçıplak pozundan sonra şimdi de kayalıklar arasında bikinisiyle verdiği pozla çok konuşuldu. Taşpınar’ın cesur paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken bazı sosyal medya kullanıcıları, sosyetik ismin düzgün fiziğine dikkat çekerek iltifat yağdırdı.

Eda Taşpınar Bu Kez Kumsalda Çıplak Poz Verdi!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen isimler arasında olan Eda Taşpınar, son paylaşımında adeta sınırları zorladı. Bugünlerde Yunanistan’da tatil yapan ve sık sık bronz teniyle göz kamaştıran Taşpınar, kumsalda çektirdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Eda Taşpınar Sınırları Zorladı
Eda Taşpınar Sınırları Zorladı

Eda Taşpınar Kimdir?

Instagram‘da 602 binden fazla takipçisi bulunan Eda Taşpınar, 41 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle genç kızlara taş çıkarıyor. Kumsalda çırılçıplak uzandığı bir pozunu paylaşan Taşpınar, vücudunda sadece şapkasıyla kalçasını kapattığı paylaşımının altına “Hisset ve özgürlük” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler