Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar' ın Sosyal Medyada Gündem Olan Aşk Açıklaması...

İlgili Postlar

Eda Taşpınar’ ın Sosyal Medyada Gündem Olan Aşk Açıklaması…

Kısa bir süredir Meksika’nın en ünlü sahillerinden olan Tulum’da tatilini geçiren sosyetik güzel Eda Taşpınar, bugün sosyal medyada ortaya çıkan enteresan bir iddia ile yine magazin gündemine yerleşti. Sosyetin güzel çok kısa sürede twitter’da trend topic olurken, Eda Taşpınar aşka bakış açısı merak edildi. Detayları Haberimizde…

Eda Taşpınar ile Yollarını Ayrıldığını Açıklayan Çağrı Atakan Survivor’amı Gidiyor…

Eda Taşpınar’ ın Sosyal Medyada Gündem Olan Aşk Açıklaması…

Geçtiğimiz günlerde feomen dizi Çukur ile yıldızı tavan yapan oyuncu Çağrı Atakan ile olan birlikteliğini sonlandıran Eda Taşpınar, bugün sosyal medyada tt oldu.

“Aşk Acı Veren Derecedeki…….”

Eda Taşpınar, 2017′ de sosyal medya sayfasından aşkı şu ifadelerle tarif etmişti: “Büyürken aşık olmanın kırmızı güller, cuma gecesi çıkılan yemekler, güzel hediyeler, yağmurun altında paylaşılan öpücükler ve içerisinde pahalı şeyler barındıran kutulardan ibaret olduğunu sanıyorsun.. Öyle zannediyorsun… Aşk nedir biliyor musun? Aşk acı veren derecedeki dürüstlük ve güvendir. Aşk kişisel alanları işgal etmeden birbirine yardımcı olmaktır. Aşk karşılıklı saygıdır……..

“Aşk Aslında İki Ruhun Ve Kalbin Yaptığı En Yüce Anlaşmadır”

……Aşk sayesinde farklılıklar, sınırlar, önyargılar yıkılır yeni görüşler içeren özgür dünyalar inşa edilir. Aşk kurduğun hayallere yan yana yürüyerek beraber kavuşmaktır. Aşk aslında sade ve sadece en saf haliyle iki ruhun ve kalbin yaptığı en yüce anlaşmadır. ve o kadar güçlüdür ki gerçek aşk sana aradığın ilahi özgürlüğü tattırandır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler