Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEda Taşpınar 'ın Üvey Annesine Yazılan “Hayal” Şarkısı Yayınlandı

İlgili Postlar

Eda Taşpınar ‘ın Üvey Annesine Yazılan “Hayal” Şarkısı Yayınlandı

Eda Taşpınar ‘ın üvey annesine yazılan “Hayal” şarkısı yayınlandı. Aylin Taşar ve Barış Özkırış’ın yeni şarkısı “Hayal”, Merdiven Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Detaylar haberimizin devamında…

Eda Taşpınar Kimdir?

Hayal Şarkısı Tüm Dijital Platformlarda

Aylin Taşar ve Barış Özkırış’ın yeni şarkısı “Hayal”, Merdiven Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Ajda Pekkan, Nilüfer, Hande Yener, Bengü gibi birçok pop starın şan eğitmenliğini yapan besteci Aylin Taşar, psikolojik astrolojinin Türkiye’deki öncü ismi, şarkıcı ve söz yazarı Barış Özkırış’la “Hayal” adlı şarkıda bir araya geldi.

Taşar ve Özkırış’ın beraber söylediği bu parça, Eda Taşpınar’ın iki sene önce hayatını kaybeden “Hayal” adındaki üvey annesine ithafen hazırlandı. Hayal Taşpınar’la yakın dostluğu bulunan ve şarkının sözlerini yazan Barış Özkırış, “Hepimizi üzen bu erken vedanın ardından duygularımı bu şarkıyla dile getirdim” dedi. Şarkının bestesini yapan Aylin Taşar ise, “Hayal’in hikayesinden çok etkilendim. Şarkının sözlerini okuduğum anda melodiler dökülmeye başladı” diye konuştu.

Berkay “Müzikte Sınırları Olmayan Bir Şarkıcıyım”

Mert Tunçmakas’ın aranjörlüğünü yaptığı şarkının klip yönetmenliğini Fuzule Tezcan üstlendi. İkili, ilerleyen günlerde sırasıyla yayınlayacakları yedi şarkılık projenin fotoğrafları için ise Bora Gökhan’ın objektifine poz verdi.

Hayal Şarkısının Sözleri

Bir şarkı rüyamda
Çalıyor durmadan
Üzgün bir melodi
Tanıdık bir o kadar

Yürürken ışığa
Yıkandı korkular
Silindi tüm izler
Kalmadı sabahlar

Umut var bu gece
Hayal ile yan yana
İçimde sakin rüzgar
Çok farklı bu defa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler