Ana SayfaDünyaBeyonce'den Meghan Markle 'a Destek

İlgili Postlar

Beyonce’den Meghan Markle ‘a Destek

Meghan Markle ‘ın, İngiltere Kraliyet Ailesi’yle ilgili bomba etkisi yaratan açıklamaları konuşulmaya devam ediyor. Markle’a bir destek de şarkıcı Beyonce’den geldi. Ünlü yıldız, “Cesaretin ve liderliğin için teşekkürler Meghan” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Beyonce Kimdir?

Oğlum Doğduğunda Ten Rengi Konuşuluyordu

ABD’li ünlü televizyoncu Oprah Wnfrey’e verdiği röportaj ile kraliyet ailesinin tepkisini çeken Sussex Dükü Prens Harry’nin eşi Meghan Markle, çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Siyahi bir anne ve beyaz bir babanın kızı olan Meghan Markle, programda yaptığı açıklamada, oğluna hamilelik süreci hakkında, “Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı” ifadelerini kullanmıştı.

Senden Güç ve İlham Alıyoruz

Markle, bu soruları kimin gündeme getirdiğini açıklamazken, kendisinin de susturulduğunu belirtmişti. Bunun üzerine Meghan Markle’a ilk destek şarkıcı Beyonce’den geldi. 39 yaşındaki şarkıcı, kendi web sayfasından ‘The Lion King’ filminin 2019’da Londra’da yapılan ve Markle ile Prens Harry’nin de bulunduğu galada çekilen fotoğrafları paylaştı.

Beyonce, Sussex Düşesi’ne “Cesaretin ve liderliğin için teşekkürler Meghan. Hepimiz senden güç ve ilham alıyoruz” mesajını gönderdi. Etkinlikteki buluşmadan paylaşılan videoda Beyonce’nin Meghan Markle’a “Prensesim” diye hitap ettiği duyulmuştu.

beyonce

Portresi Önünde Poz Verdiler

Galadan aylar önce de Beyonce ve rapçi eşi Jay-Z, 2019 Brit Ödülleri’nde En İyi Uluslararası Grup ödülünü kazanmış ve Londra’daki törene katılamamalarına rağmen, bir video mesajı aracılığıyla teşekkürlerini iletmişti.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin Eski Sevgilisi Aynı Törende!

Videoda, Black History Month’a gönderme yapan ünlü çift, Leonardo da Vinci’nin resmi yerine, Meghan Markle portresinin önünde durarak; Louvre Müzesi’nde Mona Lisa’nın önünde çektikleri ‘Apeshit’ müzik videolarını yeniden canlandırmıştı.

Saraydan Açıklama Geldi

Öte yandan geçtiğimiz akşam Buckingham Sarayı’ndan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Yayınlanan bildiride özellikle ırkçılık iddialarının “kaygı verici” olduğu belirtilirken, kraliyet ailesinin bu sorunu “özel olarak” çözmeye çalışacağı kaydedildi. Açıklamada, “Tüm Kraliyet Ailesi’nin, Harry ve Meghan’ın son birkaç yılın nasıl zorlu geçtiğinin tüm boyutunu öğrenmekten üzüntü duyduğu” ifade edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler