Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan 'Zeki Müren' paylaşımı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan ‘Zeki Müren’ paylaşımı

Özdemir Erdoğan’ın Zeki Müren hakkında “İnsanlarımız onu küçük erkek çocuklarıyla birlikte televizyonda seyretti ve onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı” şeklindeki sözleri tartışma yaratmıştı. Yeni bir açıklamada bulunan Özdemir, “Eğer kötü örnek olmadıysa her toplumsal harekette, alakalı alakasız çok renkli bayraklarıyla boy gösteren LGBT’ler nereden çıktı? Bunu görmek lazım” dedi. Müzisyenin bu söylemlerinin ardından konuyla ilgili bir paylaşım da ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan geldi

Ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan’ın 1996 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Zeki Müren hakkında yaptığı açıklamalar tepki toplamıştı.

Müzisyenin, Zeki Müren hakkındaki, “İnsanlarımız onu küçük erkek çocuklarıyla birlikte televizyonda seyretti. Ve onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı” şeklindeki açıklamaları tartışma yaratmıştı.

“ERKEK ÇOCUKLAR TRAVMALAR YAŞADI”

Özdemir Erdoğan, “Bülent Ersoy, çok daha namuslu, çünkü o kadın oldu. Yani erkek çocuklara kötü örnek olmadı. ‘Ben böyle hissediyorum’ dedi ve gitti kadın oldu ama Zeki Müren, kötü bir rol modeldi. Onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler