Ana SayfaÜnlülerRasim Öztekin 'in Rol Arkadaşları Göz Yaşlarına Boğuldu

İlgili Postlar

Rasim Öztekin ‘in Rol Arkadaşları Göz Yaşlarına Boğuldu

‘Seksenler’ dizisinde ‘Fehmi’ karakterini canlandıran Rasim Öztekin, dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ölümü haberini alan Begüm Öner ve Ceyhun Ersoy, hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Detaylar haberimizin devamında…

Rasim Öztekin Kimdir?

Gözyaşlarına Boğuldular

Türk sinemasının efsane ismi Rasim Öztekin, pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan oyuncu anjiyo olduktan sonra yoğun bakıma kaldırıldı. Dün kalbi duran 62 yaşındaki sanatçı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

rasim-oztekin

Seksenler dizisinde Rasim Öztekin ile rol alan oyuncu Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy kötü haberi alır almaz hastaneye koştu. Ünlü oyununun vefat ettiğini öğrenen çift büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına boğulan çifti çevredekiler sakinleştirdi.

Ustamızı Kaybettik

Seksenler dizisinde rol alan Hacı Ali Konuk ile Deniz Oral ise yaptıkları açıklamada; “Bizim ağabeyimizdi. Kalpte sorunu vardı ama çok umutluyduk. Durumu iyiydi ama iki kere de kalbi durmuş geldiğinde. Allah rahmet eylesin. Sözün bittiği yer aslında. Çok keyifli günlerimiz geçti sette. “Baba diyorduk” 10 yılımız geçti beraber. Bir ustamızı kaybettik. Herkesin başı sağ olsun. Setteyken hiç bir şeyi yoktu. Yaşamı, gezmeyi çok seviyordu. Onu çok seviyorduk, sevmeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Rasim Öztekin’in Seksenler Grubuna Attığı Son Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Begüm Öner, gazetecilere “Tek kelime edecek halimiz yok. Başımız sağ olsun” demekle yetindi.

Dualarınıza İhtiyacı Var

Pelin Öztekin babası için kana ihtiyaç olduğunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Usta oyuncu için çok sayıda kişi hastaneye gidince kan ihtiyacı da karşılandı. Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak;

“İlk aşkım, Rasoş’um, Babiş’im; Dün kalbiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşadı. Anjiyo yapıldı, tıkalı kalp damarına müdahale edilerek açıldı. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor.

Dünden beri arayıp soran, mesaj atan, geri döndüğüm, dönemediğim herkese, tüm sevenlerine kalpten teşekkür ederim. Türkiye’nin her yerinden kan vermek için arayan bir şekilde yanımızda olmak isteyen herkese minnettarım. Kan ihtiyacımız çok şükür sayenizde kalmamıştır. Şimdi en çok dualarınıza ihtiyacı var.

Çok Seviliyorsun

Çok seviliyorsun Babiş. Biran önce iyileş, iyileş ki senin için “her an hazırız” diyen binlerce insanı gör. Daha yaşanacak çok an, gezilecek çok yer, gidilecek çok maç, keşfedeceğimiz çok tat var. Hepsi bizi, biz seni bekliyoruz. Seni çok seviyorum.

Öte yandan, kan vermek için Kızılay ya da hastaneye gidenler sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuluyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler