Ana SayfaDedikoduAllan Hakko Merve Oflaz'ı Ailesiyle Tanıştırdı

İlgili Postlar

Allan Hakko Merve Oflaz’ı Ailesiyle Tanıştırdı

Burcu Esmersoy’dan ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Merve Oflaz’a kaptıran Allan Hakko ilişkisinde ciddiyete yönelik ilk adımı attı. Allan Hakko Merve Oflaz’ı ailesiyle tanıştırdı. İşte detaylar;

“Aşk Yok” Diyen Merve Oflaz Allan Hakko İle Bakın Ne Yapmış…

Yaz mevsimi boyunca beraber görüntülenen fakat haklarında çıkan aşk dedikodularını her zaman reddeden iş adamı Allan Hakko ve güzel oyuncu Merve Oflaz, ortaya çıkan bilgiye göre meğer çoktan aynı evde kalmaya başlamışlar bile..

Allan Hakko Burcu Esmersoy’u Çabuk Unuttu.. Yeni Sevgili Bakın Kim..

Kameralardan Kaçamadılar

“Arka Sokaklar” dizisinin Bahar Komiserine can veren oyuncu Merve Oflaz ve Allan Hakko, geçtiğimiz yaz bolca aynı mekanda yakalanmıştı. Haklarında çıkan aşk hakkında yöneltilen soruları inatla reddeten ünlü ikiliden Vakko’nun veliahtlarından Allan Hakko ile başarılı oyuncu Merve Oflaz’ın dostlukları belliki aşka dönüştüğü iddia edilmişti.

Allan Hakko ve Merve Oflaz Aşkından İlk Fotoğraf

Merve Oflaz ile Allan Hakko’nun kasım ayında aynı evi paylaşmaya başladıkları söylenmişti. Bugne kadar ilişkilerini gizli tutan çift, artık saklanmıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Uludağ’a giden Hakko ve Oflaz, snowboard yaparken çektikleri kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

Merve Oflaz Kimdir?

Allan Hakko Merve Oflaz’ı Ailesiyle Tanıştırdı

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan cemiyetin ünlü ismi Allan Hakko ve başarılı oyuncu Merve Oflaz, geçtiğimiz hafta Allan Hakko ve babası Jeff Hakko’yu Nobu’da yemek yemiş. Söylenenlere göre, sevgilisi Merve Oflaz’ı ilk kez babasıyla tanıştırmış ve yemek oldukça samimi bir havada geçmiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler