Ana SayfaKimdirDerin Talu kimdir?

İlgili Postlar

Derin Talu kimdir?

Genç yaşına rağmen anne ve babasının tanınmış olması nedeniyle magazin dünyasının gündeminde yer alan Derin Talu kimdir? İşte Derin Talu ile ilgili detaylar.

Derin Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızı. Çiftin evli kaldığı dönemlerde doğan Derin Talu, daha sonrasında yaşanan ayrılık ile birlikte anne ve babası ayrı bir şekilde büyüdü.


Bugün Doğan Ünlüler

Deren Talu kaç yaşında? Deren Talu aslen nereli? Deren Talu hangi burç?

1997 doğumlu olan Derin Talu, İstanbullu. İstanbul’da büyüyen genç isim, eğitimini de yine burada aldı.

Derin Talu kimdir?

İstanbul’da aldığı lise eğitimi sonrasında iyi bir kariyer planlaması için yurt dışında eğitim almak isteyen Derin Talu, Los Angeles’a gitti.

Derin Talu’nun deneyimleri

Oyuncu ve manken olmak isteyen Derin Talu, şimdiden fiziği ve güzelliği ile adından söz ettiriyor. Podyumdaki ilk deneyimini geçtiğimiz dönemlerde yaşayan Derin Talu, Atıl Kutoğlu’nun defilesinde yer almıştı.

Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu’dan Cem Yılmaz hakkında ilk yorum!

Annesi Defne Samyeli ile sürekli objektiflere takılan Derin Talu, giyimiyle de sürekli gündeme geliyor. Son olarak Defne Samyeli’nin Cem Yılmaz ile ilişkiye başlaması sonrasında gözlerin kendisine çevrildiği Derin Talu, olumlu ifadeler kullanırken açıklamalarıyla da uzun süre magazin gündeminde yer aldı. (2018)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler