Ana SayfaDizilerDolunay Dizisi Hayranlarını, Şok Edecek Flash Karar!

İlgili Postlar

Dolunay Dizisi Hayranlarını, Şok Edecek Flash Karar!

Dolunay dizisi hayranlarını üzecek yeni bir karar alındı. Bu yaz başlayan gençlik dizisi Dolunay, yüksek izlenme oranıyla popüler olsa da son dönemlerdeki iddialı rakiplerine daha fazla direnemeyip yenik düştü.

Başrollerini, Can Yaman ve Özge Gürel’in paylaştığı Dolunay dizisi için olumsuz gelişmeler oldu. 4 Temmuz Salı akşamı, ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyen dizi film, yüksek izlenme oranıyla dikkatleri çekmişti. Sonraki dönemlerde, pazar akşamları yayınlanmaya başlanan dizi filmin, oyuncu kadrosu da epeyce beğenilmişti. Can Yaman ve Özge Gürel’den başka Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ve Alara Bozbey’in de rol aldığı dizi filmin, takipçilerini üzecek yeni bir flash karar alındı.

Dolunay Dizisinden Yeni Yıl Vedası

Yapımcılığını Yağmur Ünal’ın üstlendiği, ismini de Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray’ın verdiği Dolunay dizisi için final kararı alındı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu ise; Ayşen Günsu Teker, Fikret Bekler ve Elif Özsüt’ün kaleme aldığı filmin son bölümleri için geri sayım başlamış bulunuyor.

Medyatava’dan aldığımız habere göre sevilen dizi filmin; yılbaşı gecesi, yani 31 Aralık’ta ekranlara veda edeceği bildirildi. 26. Bölümünde, çok özel sürprizlerin de olacağı söylenilen Dolunay dizisi, yılbaşı akşamı ekranlarda son bulacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler