Ana SayfaDizilerGüldür Güldür Güldürmeye Devam Ediyor

İlgili Postlar

Güldür Güldür Güldürmeye Devam Ediyor

 

Show Tv’nin çok sevilen proğramı Güldür Güldür show bu hafta da sevenlerini yeni bölümüyle kırıp geçirecek.

Uzun yıllardır devam eden ve artık kemik bir izleyici kitlesine sahip olan prağram bazen düşündüren ama genelde gülmekten kırıp geçiren skeçleriyle kendisine hayran bırakıyor. Geçtiğimiz günlerde proğramın sevilen yüzlerinden Meltem Yılmazkaya da hem program hemde kendisi hakkında küçük bir röportaj vermişti. İşte o roportajdan küçük satır başları;

Sezon hızlı şekilde başladı, yazın bir sinema filmi çektin…

Yazın Köyceğiz’de “Cici Babam” filmini çektik. Sıcak bir aile komedisi oldu. Dinlenmeden ‘Güldür Güldür’ başladı. Yazar ve oyuncu ekibine yeni gelen arkadaşlarımız var. Onların enerjisi de bize çok iyi geldi. Her gelen kişi bizi besliyor.

Uzun süre aynı ekiple oynayınca birbirinizin göz hareketinden bile anlıyorsunuzdur…

Geçen yıl ‘Sevmekten Öldü Desinler’ diye bir oyun çıkardım. Sahneye çıktığımda “Aaa bizden kimse yok sahnede” dedim. O kadar alışmışız ki Güldür Güldür ekibiyle birbirimize… Heyecanla repliğinizi unutabiliyorsunuz, karşınızdaki oyuncu onu toparlıyor ve gülerek devam edebiliyoruz. Ama tabii yeni bir şey yapmak da iyi oluyor. Hem işin değerini anlıyorsun hem de başka işler seni besliyor.

Güldür Güldür’ün oyunculuğuna nasıl bir etkisi var?

Hepimiz okulluyuz ama burada her şey pratiğe dayalı. 5 yılda her hafta 5 skeç geliyor ve bu en az 3 tip demek. Kendimizi tekrar ettiğimiz zamanlar olabiliyor, aksi mümkün değil. Ama senaristlerin desteğiyle yeni şeyler üretmeye çalışıyoruz. ‘Güldür Güldür’ hepimiz için okul gibi. Bir dizide tek karakter oynuyorsunuz, burada sürekli yeni bir rol… Yeni bir rol hiçbirimize zor gelmedi, bu besleyen bir şey.

Bundan sonra gelecek karakterlerin de ilgi çekici olması gerekiyor…

‘Güldür Güldür’dekine yakın şeyler geliyor ama ben ters köşe yapmak istiyorum. Artık bir dram gelse diye düşünüyorum, diyerek açıklamalarına son verdi.

http://www.showtv.com.tr/programlar/fragman/guldur-guldur-show-162-bolum-fragmani/47760

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler