Ana SayfaDizilerReyting Rekortmeni Dizi Diriliş Ertuğrul Bu Hafta Neden Yayınlanmıyor?

İlgili Postlar

Reyting Rekortmeni Dizi Diriliş Ertuğrul Bu Hafta Neden Yayınlanmıyor?

 

Yayınlandığı günden itibaren birinciliği kimseye kaptırmayan Diriliş Ertuğrul bu hafta yani 13 Aralık 2017 Çarşamba günü 99.yeni bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu.

Genellikle Diriliş Ertuğrul’un yeni bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün ardından yayınlanıyordu. Fakat bu hafta bir ilk oldu ve Diriliş Ertuğrul fragmanı yayınlanmadı.

Herkes merakla neden yayınlanmadığını beklerken sosyal medyada final mi yapıyor iddiaları ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde sette çıkan yangın nedeniye ara verilip verilmeyeceği merak konusu olan ve geçen bölüm sonrası fragmanı yayınlanmayan reyting rekortmeni dizi Diriliş “Ertuğrul”un yapımcısından açıklama geldi. Dizi bu hafta yayınlanmayacak 20 Aralık’ta TRT 1 ekranlarında olacak. İşte o açıklama:

”Önceki hafta plotomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.”

Diriliş ‘Ertuğrul’ heyecan ve aksiyon dolu 99. bölümüyle 20 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelecek ve sevenleri tekrar ekran başına kilitleyecek.

 

.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler