Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Ekran Başına Kilitleyecek!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Ekran Başına Kilitleyecek!

 

Ufak Tefek Cinayetler 8. yeni bölüm fragmanında Oya sevgilisine özel bakım yaptırmaktadır. Bu durum kızların kulağına gidince gündem konusu olacaktır. Ufak Tefek Cinayetler 8. yeni bölüm fragmanında bu anı kaçırmak istemeyen kızlar, Oya’nın evine sevgilisini görmek için baskın yapacaktır. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 8. bölüm fragmanında Oya’nın sevgilisini gören Merve nasıl bir şoka girecek? İşte, yeni bölüm fragmanından detaylı bilgiler..

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sarmaşık fena karıştı. Merve, Oya’nın Taylan’la; Pelin ise, Serhan’la olduğunu düşünüyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin? Serhan’ın mı yoksa Taylan’ın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok. Kazan kaynıyor! Peki bundan sonra ne olacak? Aşk ve ahlak arasında sıkışıp kalan Oya’yı neler bekliyor? Tüm gücünü kocalarından alan kadınların muhiti Sarmaşık’ta, Oya bekar bir kadın olarak yerini nasıl muhafaza edecek?

Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzu’ya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu, Sarmaşık’tan bir ev seçiyor kendine. İşte başarılı olmak için canla başla çalışan Arzu, eski kocası Mehmet ve onun metresi Burcu’yla komşu mu olacak?

Oya ve Serhan ikilisi dönülmez bir noktaya geldi. Aşıklar bir karar vermek zorunda. Bundan sonra kendilerini kandırmaları mümkün değil. İmkansız ama inkar edilemeyecek denli hakiki bir aşk onlarınki… Bir o kadar da zor. Bu aşk onları da değiştirecek mi, asla yapmam dedikleri şeyleri yapacaklar mı?

https://www.startv.com.tr/dizi/ufak-tefek-cinayetler/fragmanlar/8-bolum-fragmani

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler