Ana SayfaDizilerÖzge Gürel: Hem Seksi Hem Masumum

İlgili Postlar

Özge Gürel: Hem Seksi Hem Masumum

Star TV’de yayınlanmaya başlanan Dolunay dizisi ile adını duyuran Özge Gürel, hayatı ve iş  yaşamı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Röportajında özelikle oyunculuk ve kişisel yaşamıyla ilgili söyledikleriyle dikkat çeken oyuncu, oyunculuk mesleğine kadar çok farklı meslekleri denemiş. İşletme okuyan, ardından aşçılık yapan oyuncu, son olarak oyunculuk noktasında şansını denemeye karar vermiş. Denemelere katıldıktan sonra oldukça beğenilen Özge Gürel, yapılan görşümeler sonrasındaanlaşmaya imza atarak Dolunay dizisinde yer almaya başlamış.

Neden Hep İyi Kızı Oynuyor?

Ekranlarda hep iyi kız karakteriyle yer alan oyuncu, bu durumun yüz hatlarına bağlı olduğunu söyledi. İyi kızı oynamak gibi bir tercih olmadığını da vurgulayan Özge Gürel, bir gün kötü kız rolü geldiğinde bu rolü de rahatlıkla oynayabileceğini ifade etti.

“Biraz Masum, Biraz Seksiyim”

masumluk ve seksilik noktasında yapılan tartışmalara değinen oyuncu, seksiliğin tavır olduğunu ve kendisinde hem seksilik hem de masumluk olduğuna inandığını söyledi.

Tiyatro İlanıyla Hayatım Değişti

Bir gün gördüğü tiyatro ilanıyla hayatının değiştirdiğini söyleyen Özge Gürel, gördüğü numarayı aradıktan sonra kurslara başladığını ve tiyatro yaşamının da böylece başladığını ifade etti.  İlk projesine Kızım nerde ile başladığını söyleyen Özge Gürel, ilk dizisi sonrasında oyunculuğa kısa bir ara vermiş. Bu arada ise pasta ve çikolata eğitimleri almış. Muhteşem Yüzyıl gibi çok önemli bir diziden teklif aldıktan sonra çekimlere devam ettiğini söyleyen oyuncu , ardından projelerin hızlı bir şekilde gelmeye başladığını ifade etti. Oyuncu ‘Kiraz Mevsimi’, ‘Medcezir’, ‘Yıldızlar Şahidim’ gibi projelerden de teklif almış.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler