Ana SayfaDizilerGame of Thrones’un Yeni Bölümü Sosyal Medyada Rekor Kırdı

İlgili Postlar

Game of Thrones’un Yeni Bölümü Sosyal Medyada Rekor Kırdı

HBO kanalında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren herkesin dikkatini çekmeyi başaran yeni sezonuyla yine en çok konuşulan dizilerden birisi olmayı başardı. Geçtiğimiz gün başlayan yeni sezon ile birlikte yeniden Game of Thrones heyecanı HBO ile ekranlara taşınırken, yeni bölüm özellikle sosyal medyada dikkat çekti. #GameofThrones hashtagi ile yapılan paylaşımlarda, özellikle ünlü isimlerin de diziyi yakından takip ettiği net bir şekilde öğrenildi.

Game of Thrones’un Yeni Bölümü Çok Sevildi

Dizinin ilk bölümü yüksek izlenme oranlarına ulaşırken, sosyal medyada da en çok konuşalan konuların başında Game of Thrones yer aldı. Yeni bölümün yayınlanması ile birlikte en çok tweet atılan bölüm, 7. sezon 1. bölüm oldu. Sadece ABD’de, yeni bölüm için 2.4 milyonu aşkın mesaj atıldı. Üstelik bazı ünlüler tarafından yapılan paylaşımlarda, ünlülerin çok farklı mesajlar göndermesi kısa süre içerisinde bu mesajların yüksek paylaşım almasını sağladı.

Dizide Bazı Bölümler Dikkat Çekti

Dizinin yayınlandığı sırada da sosyal ağ mesajları oldukça yoğundu. Özelikle dizinin bazı bölümleri izleyenleri daha çok etkiledi. Arya Stark’ın Frey’in ailesini zehirlemesi, Ed Sheeran’ın kameoy oluşturması ve Daenerys ve Tyrion’ın Dragonstone’da görülmesi dizinin en çok konuşulan bölümlerinden birisi oldu. Twitter’da atılan mesajlara göre yapılan incelemede, en çok konuşulan karakter ise Arya oldu.

Game of Thrones’un yeni bölümü için özellikle dünyaca ünlü isimlerin gönderdiği mesajlar şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler