Ana SayfaDizilerYuvamdaki Düşman Oyuncuları Kimler Var?

İlgili Postlar

Yuvamdaki Düşman Oyuncuları Kimler Var?

Yuvamdaki Düşman oyuncuları ile dikkat çekerken, dizinin önümüzdeki dönem itibari ile ekranlara geleceği belirtildi. Kanal tarafından yapılan tanıtımlarda güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide önemli oyuncular yer alacak.

Yuvamdaki Düşman Oyuncu

Uzun zamandan beri tanıtımı yapılan dizide Nebahat Çehre gibi Türkiye’nin en önemli oyuncuları yer alıyor. Kadroda yer alan diğer isimler ise şöyle; Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan ve Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Rıza Akın, Sultan Köroğlu Kılıç.

Yuvamdaki Düşman Konusu Ne?

Yuvamdaki Düşman oyuncuları dizi için beklentileri yükseltirken, dizinin konusu da oldukça dikkat çekici. Hayallerini gerçekleştirmek adına her şeyi göze alan fakat son dakikada her şeyini kaybeden genç bir kadın ve bu kadının hedef aldığı mutlu ve zengin aile dizinin ana konusu olacak. Kadın bebek bakıcı olarak zengin ailenin evinde çalışmaya başlarken, bu basit işe alma süreci hem genç kadın hem de aile için kötü olayların yeni başlangıcı olacaktır. Psikolojik gerilim tadında olduğu açıklanan dizi, kurgusu ve hikayesiyle fark yaratmayı hedefliyor.

Yuvamdaki Düşman Künyesinde Kimler Var?

Yuvamdaki Düşman oyuncuları kadar dizi yönetim kadrosu da oldukça güçlü. Yapımcılığı Düş Gezginleri’nin üstlendiği dizide senaryoda Rüya İşçileri’n imzası var. Dizinin yönetmeni ise Müge Uğurlar.

Nebahat Çehre Kimdir?

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Pamir Pekin Kimdir?

Aslı Tandoğan Kimdir?

Pelin Öztekin Kimdir?

Hakan Dinçkol Kimdir?

Doğaç Yıldız Kimdir?

Cansu Türedi Kimdir?

Rıza Akın Kimdir?

Sultan Köroğlu Kılıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler