Ana SayfaKimdirAslı Tandoğan Kimdir?

İlgili Postlar

Aslı Tandoğan Kimdir?

Türkiye’nin önemli oyuncularından birisi olan Aslı Tandoğan kimdir ve hangi projelerde yer aldı?

Türkiye’de kadın oyuncular arasında çok sevilen Aslı Tandoğan, bugüne kadar önemli projelerde  yer alarak adından sıkça söz ettirdi. Dizi sektörünün yanı sıra filmlerde de rol alan oyuncu, Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç. gibi dizilerle ekranlarda yer alan ünlü isim, hayatıyla da merak ediliyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Aslı Tandoğan kimdir, kaç yaşındadır?

Magazin dünyasının popüler ismi 2 Nisan 1979 tarihinde doğdu. Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, oyunculuk alanındaki eğitimini de burada aldı. Hacettepe Üniversitesi’nde Devlet Konservatuvarı bölümünü okuyan ve Arp konusunda kendini geliştiren oyuncu bu bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuğa daha fazla ağırlık verdi. Aslı Tandoğan’ın ilk projesi ise Gülüm adlı dizi oldu. 2002 yılında ekranlara gelen bu diziyle birlikte profesyonel oyunculuk hayatına başlayan Aslı Tandoğan, daha sonrasında daha önemli ve başarılı projelerde yer almaya başladı. Bu doğrultuda ise sırasıyla  2005 yılında Aşka Sürgün,

2007 yılında Kabadayı ve Dudaktan Kalbe’de yer aldı. Oyuncu daha sonrasında ise Behzat Ç., Zehirli Sarmaşık, Leyla ile Mecnun, Bizans Prensesi Elenor, A.Ş.K ve Kendime İyi Bak filmlerinde rol aldı. Oyuncu için paylaşılan son bilgilere göre 2017 yılının son ayları itibari ile yeni bir dizi projesi başlıyor. Yuvamdaki Düşman adı verilen dizi, oyuncunun yer aldığı yeni proje olacak. 2017 itibari ile Show TV’de yayınlanacak dizi için beklentiler yüksek.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler