Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir, Oğuzhan Koç ile Birlikteliğini Yalanladı!

İlgili Postlar

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile Birlikteliğini Yalanladı!

Ünlü Şarkıcı Oğuzhan Koç ve güzel oyuncu Demet Özdemir’in aşk dedikoduları Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü. Ünlü ikilinin İzmir Alaçatı’da üç gün boyunca başbaşa tatil yaptıkları ortaya çıkmıştı. İşte Detaylar…Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile Birlikteliğini Yalanladı!

Şarkıcı Oğuzhan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oyuncu Demet Özdemir ile birlikte olduğunu açıkladı. Koç, konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Özdemir, sevgilisiyle aynı evde yaşadıkları iddialarını yalanladı.

Özdemir, “Aynı evde yaşamak gibi bir durum yok”

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Özdemir, sevgilisiyle aynı evde yaşadıkları iddialarını yalanladı. Özdemir, “Aynı evde yaşamak gibi bir durum yok” dedi.

Demet Özdemir’in Eski Sevgilileri

Demet Özdemir ve yakın arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’den ayrıldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Oğuzhan Koç ile gündemde bomba etkisi yaratmış, geçtiğimiz günlerde paylaştığı romantik pozla da ilişkilerinin yolunda gittiğini duyurmuştu.

demet-ozdemir-oguzhan-koc

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in Aşk Dedikoduları Doğru Çıktı!

Birliktelikleriyle sık sık gündemde yer alan ikili hakkında yakın zamanda aynı evde yaşadıkları iddia edilmişti. Demet Özdemir, başrolünde yer aldığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizi setinde ağırladığı gazetecilere konuyla ilgili açıklama yaptı. Özdemir, “Aynı evde yaşamak gibi bir durum yok. Bunu da sizin aracılığınızla duyurmuş olayım.” dedi.

Oğuzhan Koç kimdir?

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile Birlikteliğini Yalanladı!

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Özdemir, sevgilisiyle aynı evde yaşadıkları iddialarını yalanladı.  Birliktelikleriyle sık sık gündemde yer alan ikili hakkında yakın zamanda aynı evde yaşadıkları iddia edilmişti. Demet Özdemir, başrolünde yer aldığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizi setinde ağırladığı gazetecilere konuyla ilgili açıklama yaptı. Özdemir, “Aynı evde yaşamak gibi bir durum yok. Bunu da sizin aracılığınızla duyurmuş olayım.” dedi.Yaptığı açıklamada beslenme düzenine ve kilo kontrolüne yönelik de konuşan Özdemir, şunları söyledi: “Her şey, hamburger, patates. Arkadaşlarım çok iyi bilir. Bugün çok güzel börekler yedik hatta. Nasıl oluyor biliyor musunuz? Biraz stres, birazcık yoğun çalışma temposu. Tabii ki bu şekilde. Spor yapmaya çok vaktim yok.”

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Takibe Aldı..

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir’i Kiradan Kurtaran Yeni Evi Göz Kaçaştırıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler