Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir'in Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Demet Özdemir’in Eski Sevgilileri

Daha öncesinde özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınmayan Demet Özdemir’in bildiğiniz üzere Google’da yer alan aşk haberlerinin daha alt sıralarda çıkması için bir medya ajansıyla anlaştığı iddia ediliyor. Bugüne kadar yapılmış tüm aşk haberlerinin ilk sıralarda yer almaması için 4 Bin Dolar ödeyecek olan ünlü sanatçı, dikkatleri özel hayatının üzerinden çekmek isterken aslında eski ilişkilerinin daha çok merak edilmesine neden oldu. Akıllardaki soru işaretlerini bir nebze gidermek adına bizde ünlü oyuncunun bugüne dek eski sevgileri kimlermiş sizler için araştırdık. İşte Demet Özdemir’in eski sevgilileri;

Lider Şahin

Lider Şahin
Lider Şahin

Tam olarak ne zaman başladığı ve bittiği bilinmeyen bu aşk geçtiğimiz sene ortaya çıkmıştı olsa da, bu aşkın çok eskide kaldığı kesin. Demet Özdemir ve Didem Şahin’in fotoğrafının çıkması üzerine ortaya çıkan bu ilişki pek de uzun soluk olmamış. Lider Şahin‘in birçok sevgilisi gibi anne vetosuna takılan Özdemir ilişkiyi bitirme kararı almış.

Lider Şahin Kimdir?

Yusuf Çim

yusuf çim kimdir
Yusuf Çim

2015 senesinde “Çilek Kokusu” dizisinde birlikte oynayan ikilinin dizideki aşkı zamanla gerçeğe dönüşmüştü. Sette birbirlerinden etkilenen ve aşka bir şans vermek isteyen çiftin ilişkisi 2 sene sürdü. Ama bu aşkın sonu beklendiği gibi olmadı. Evlilik haberi beklenen çift olaylı bir ayrılık yaşadı. 2017 senesinde olaylı bir şekilde yollarını ayıran çift bir daha bırakın aynı projede yer almayı, aynı ortamda bile bulunmadı. Çiftin ilişkisini bitiren nedenler hakkında pek çok iddia vardı. İddialardan biri Yusuf Çim‘in arkadaşıyla gittiği bir gece kulübünde çapkınlık yapmasının olmasıyken, diğeri de Özdemir’in “No:309” dizisinde Furkan Palalı ile yakın sahnelerinin kıskançlık krizine neden olmasıydı.

Yusuf Çim Kimdir?

Furkan Palalı

Furkan Palalı
Furkan Palalı

Demet Özdemir ve Furkan Palalı aşkı hala muamma bir konu olsa da ikilinin birlikte görüldüğüne dair ciddi iddialar var. “No 309” dizinin setinde tanışan ikilinin birbirinden etkilenerek bir aşka yelken açtıkları iddia ediliyor. Çiftin ilişkisi ise Emirgan’daki bir gece kulübünde ortaya çıkmıştı. İçeride basın olmadığı için sarmaş dolaş dans eden ikili hayranlarının radarından kaçamamıştı.

Furkan Palalı Kimdir?

Efe Duru

Efe Duru
Efe Duru

Furkan Palalı ile aşk iddialarından bir süre sonra Gökçe Bahadır’ın eski sevgilisi Efe Duru’yla anılan Demet Özdemir bu iddiaları yanıtsız bırakmıştı. İkili bir gece mekanında sarmaş dolaş eğlenirken görüntülenmişti.

Oğuzhan Özyakup

Oğuzhan Özyakup
Oğuzhan Özyakup

Demet Özdemir’in Beşiktaş’ın yakışıklı futbolcusu Oğuzhan Özyakup’la bir aşka yelken açtığı iddiaları gündeme damgasını vurmuştu. Başta Özyakup’a karşı ön yargılı olduğu iddia edilen ünlü oyuncunun jestler karşısında gönlünü yakışıklı futbolcuya kaptırdığı iddia edildi. İkili Gümüşlük’teki bir yazlıkta tatil yaparken kameralara yakalandı.

Seçkin Özdemir

Seçkin Özdemir
Seçkin Özdemir

İlk kez 2018 yılının Haziran ayında görüntülenen çiftin ilişkisinin daha önce başladığı iddia edilse de, çiftin ne zaman bir araya geldiği bilinmiyor. Dönemin en yakışan çifti seçilen Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir aşklarıyla herkesi kıskandırmışlardı. Birbirlerine sevgi dolu gözlerle bakan ikili aileleri bile tanıştırmıştı. Ama birkaç sene içerisinde dünya evine girer denilen ikili ne yazık ki ilişkilerini yürütememişti. Çiftin ayrılığı hakkında pek çok iddia gündeme gelse de neden ayrıldıkları hala bilinmiyor…

Seçkin Özdemir?

Can Yaman

Can Yaman
Can Yaman

Seçkin Özdemir’le yaşadığı ayrılıktan sonra bir süre kendini işine veren Demet Özdemir’in gönlünü “Erkenci Kuş” dizisindeki Can Yaman‘a kaptırdığı iddia edildi. İlişki yaşadıkları iddia edilen dönemde herhangi bir açıklama yapmayan ikilinin ayrılık haberi gelene kadar başkasıyla görüntülenmemesi ilişkiyi doğrulayan bir etki yaratırken, ikilinin sürekli birlikte eğlencelere ve tatillere giderek sarmaş dolaş görüntülenmesi de aşkın kanıtı olarak sayılmıştı.

Can Yaman Kimdir?

Kaan Yıldırım

Kaan Yıldırım
Kaan Yıldırım

Demet Özdemir’in Can Yaman’la ayrılığından kısa bir süre sonra Kaan Yıldırım’la anılması gündeme bomba gibi düştü. Çünkü buradaki asıl olay Kaan Yıldırım‘ın Seçkin Özdemir’in en yakın arkadaşlarından biri olmasıydı. Bodrum’da bir yazlığın havuzunda baş başa görüntülenen ikili sonradan iddiaları reddetti. Seçkin Özdemir’e gereken açıklamayı yaptığını ve haberlerin uydurma olduğunu açıklayan Demet Özdemir’in, tatilde Kaan Yıldırımla sarmaş dolaş olduğu kolunu öptüğü, başını göğsüne yaslarken görüldüğü söylenmiş ve ikilinin yakalandığını fark ettiği anda Kaan Yıldırım’ın paniği bu haberin uzun bir süre konuşulmasına neden olmuştu.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç
Oğuzhan Koç

Geçtiğimiz haftalarda bir gece mekanında Oğuzhan Koç‘la görüntülenen Demet Özdemir’in gönlünü ünlü şarkıcıya kaptırdığı iddia ediliyor. İkilinin gece kulübünden çıkarken dışarıda basın olduğunu öğrenmesinin ardından ayrı ayrı çıkarak farklı taksilere binmesi üzerine, Demet Özdemir‘in yolda Oğuzhan Koç’un taksisine geçtiği iddiaları aşkı sakladıkları yönünde yorumlanmıştı. Ardından Özdemir’in “O benim arkadaşım. Tabii ki de görüşeceğiz. Beni evime bıraktı.” açıklaması sonradan Oğuzhan Koç’un taksisine bindiğini doğrularken ikilinin mekan çıkışında ayrı taksilere bindiği gerçeği şüphelerin artmasına neden oldu.

Oğuzhan Koç Kimdir?

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler